Örömmel értesítjük, hogy a Semmelweis Egyetem
az egészséges és aktív életmód népszerűsítése céljából szerződést kötött
az All You Can Move/AYCM SportPass kibocsátójával.
Az AYCM SportPass egy multifunkciós sportbérlet, amivel az igénybevevő a normál uszoda/fitnesz/jógabérletek töredékéért tud rendszeresen és változatosan sportolni szinte bárhol Magyarországon.

Ízelítő a mozgásforma-kínálatból: fitness, cardio, számtalan csoportos óra (TRX, zumba, hot iron, gerinctorna, pilates stb.), jóga, úszás, tánc (hastánc, rúdtánc, társas, latin stb.), gyógytorna, tenisz, squash, ketrecfoci, ping-pong, evezés, küzdősportok, golf stb. Télen síelés, hófánkozás és korcsolya, nyáron a strandok (pl. Lupa Beach) és balatoni/velencei-tavi elfogadóhelyek sokasága várja…. Különlegességek: trambulinpályák, víz alatti hoki, lövészet, lovaglás, baltadobálás, szabaduló szoba stb.

Az országos lefedettség miatt ugyanazzal a bérlettel Debrecenben, Szegeden vagy a Balaton mellett is, országszerte 900 helyszínen mozoghat.

Elfogadóhelyek listája

Azon dolgozók vehetik igénybe a program keretében kínált kedvezményes árakat, akik regisztrálnak az AYCM programba és vállalják a hűségidőt és a munkabérükből a SportPass havi díjának levonását.
A Semmelweis Egyetem elkötelezett a munkatársai egészséges életmódjának, rekreációjának támogatásában, így a programba regisztrált első 600 munkavállalót havonta 2000 Ft támogatásban részesíti 2020. december végéig.

A program részleteiről és a regisztráció folyamatáról szóló tájékoztatónk az alábbi linkre kattintva érhető el: 

TÁJÉKOZTATÓ AZ AYCM PROGRAM RÉSZLETEIRŐL

Változás!

A regisztrációhoz kérjük töltse le az alábbiakban elérhető KÉRELEM ÉS NYILATKOZAT ” tárgyú dokumentumot, majd szkennelje be és küldje el a Semmelweis Egyetem kapcsolattartójának, Kókai Dorottyának a kokai.dorottya@semmelweis-univ.hu email címre.

Ha a kitöltés során kérdése merül fel, kapcsolattartónkat a 06-20-825-0915 telefonszámon tudja elérni. Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtatott formában egyetemi belső postán keresztül is juttassa el az Emberierőforrás-gazdálkodási Főigazgatóság címére (1091 Budapest, Üllői út 25. 3. emelet 331.). Személyes kitöltés érdekében kérjük csak akkor keresse fel kapcsolattartónkat, ha ezt feltétlenül szükségesnek tartja.

 

A regisztrációhoz szükséges nyilatkozat az alábbi linken érhető el: 

KÉRELEM ÉS NYILATKOZAT  a Semmelweis Egyetem rekreációs és sportolási programjában történő részvételhez (2020. évre szóló érvényes regisztrációval rendelkezők részére)

KÉRELEM ÉS NYILATKOZAT  a Semmelweis Egyetem rekreációs és sportolási programjában történő részvételhez (2020. évre szóló érvényes regisztrációval NEM rendelkezők részére)

Egyetemi kapcsolattartónk: 

Kókai Dorottya

kokai.dorottya@semmelweis-univ.hu

+36 20 825 0915