A Semmelweis Egyetemen az SAP SuccessFactors Employee Central (SAP-SF-EC) az alábbi gombra kattintva indítható el, ezen keresztül végezhető el a szabadságtervezési folyamat elektronikus, önkiszolgáló ügyintézése.

BELÉPÉS

A belépéshez a munkavállalónak a Semmelweis Informatikai Azonosítóját (SIA) és az ahhoz tartozó felhasználói jelszavát kell megadnia. Az SAP-SF-EC egy új generációs, felhőalapú alkalmazás, elérése nem igényel belső egyetemi hálózatról történő, vagy VPN-csatlakozást. 

A felület mobilalkalmazáson keresztül is elérhető, ezzel könnyű és gyors ügyintézést tesz lehetővé a munkavállaló mobileszközéről (okostelefon, táblagép). A mobilalkalmazást (SAP SuccessFactors Mobile) App Store-ból vagy Google Play-ből lehet letölteni az alábbi linkekre kattintva:

Miután letöltésre került a mobilalkalmazás, az SAP-SF-EC munkavállalói önkiszolgáló felületén a dolgozói profilra (a jobb felső sarokban) kattintva a “Beállítások” menüpontból a “Mobil” almenüt kell kiválasztani, majd az “Aktiválás kamerával” gombot választani. A mobileszköz kamerájával be kell olvasni a felugró QR-kódot. A kód 30 másodpercen belül lejár, de új kód kérhető. 

 

Az SAP-SF-EC-hez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató az alábbi linken érhető el: