Tisztelt Hallgatók!

            A Semmelweis Egyetem Tudományos Diákköri Tanácsának elnökeként tisztelettel tájékoztatom Önt, hogy a márciusban elhalasztásra kerülő Tudományos Diákköri Konferencia 2020. szeptember 2-4. között kerül megrendezésre a Nagyvárad téri Elméleti Tömbben. A Nemzetközi Konferencia és a Gyakorlati versenyek nem kerülnek megtartásra.

            A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel ebben az évben a Tudományos Diákköri Konferencia az eddigiektől eltérő módon kerül megrendezésre. A szeptember 2-án lebonyolítandó Nyitó Ünnepség zártkörű rendezvény lesz. Az eseményre hivatalos hallgatókat külön üzenetben fogjuk értesíteni. Az egyes szekciókon csak az előadásra jogosult hallgatók, illetve a zsűritagok vehetnek részt. A Konferencia Záró Ünnepsége ebben az évben nem kerül megrendezésre.

            A Tudományos Diákköri Konferencián minden hallgató jogosult előadni absztraktját, akinek a munkája korábban már elfogadásra került. Szeretném felhívni szíves figyelmét, hogy a már leadott absztrakton módosítani, változtatni nem lehetséges.

Tisztelt Konferencia résztvevők!

Kedves Hallgatók!

  1. 03.11-én elhangzott kormányrendeletre illetve a járványügyi helyzetre való tekintettel, Rektor Úr utasítására, a Semmelweis Egyetem Tudományos Diákköri Tanácsa az alábbi döntésekről ad tájékoztatást:

–          A 2020-as évi Semmelweis Egyetem Tudományos Diákköri Konferencia és annak kísérő rendezvényei (beleértve a nemzetközi diákköri tudományos konferenciát) elmaradnak. A konferencia új időpontjával kapcsolatban döntés később fog születni, erről az érintetteket időben fogjuk tájékoztatni.

Megértésüket köszönjük!

Tisztelettel:

Semmelweis Egyetem Tudományos Diákköri Tanács

 

Semmelweis Egyetem

Tudományos Diákköri Konferencia

2019/2020.

Helyszín:

Nagyvárad téri Elméleti Tömb

Időpont:

2020. március 18–20.

Jelentkezési határidő:

2019.11.15-2019.12.15.

MEGHÍVÓ