A héten, november 21 és 28 között kerül megrendezésre az „Európai Hulladékcsökkentési Hét” kampány, amelynez a Zöld Egyetem program keretében Egyetemünk is csatlakozott.

A kampányban Karunk is részt vesz, a Munkacsoport a Környezettudatos és Fenntartható Fogászatért (MKFF) és a Semmelweis Egyetem Biztonságtechnikai Igazgatóság Környezetvédelmi Osztálya által közösen szervezett szemléletformáló programmal. Ennek keretében a hét folyamán az Oktatási Centrum épületének több, frekventált helyszínére kerülnek kihelyezésre hulladékcsökkentést, illetve szelektív hulladékgyűjtést ösztönző plakátok.

November 26-án, pénteken 9:00 és 12:00 között egy tájékoztató, szemléletformáló standot állítunk fel az Oktatási Centrum aulájában, 9 órától pedig a 039-es teremben egy filmvetítést is szervezünk, melynek során a „Story of Plastic” című, a műanyagszennyezés drámai hatásait bemutató dokumentumfilm kerül levetítésre. A film időtartama kb. 1,5 óra, melynek végén lesz lehetőség beszélgetni is a témáról. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!