Kint egyre jobban érződik a tél ereje, így van ez jól december közepe táján. Ám szívünket mindjobban melengeti a szeretet ereje, főleg most, hogy várjuk a Karácsonyt, szinte gyermeki izgalommal. Óriási volt a készülődés: ajándékkal készültünk a SE Onkológiai Központnak, „aki” befogadott bennünket öt évvel ezelőtt, s azóta is ez a hely az „otthonunk”. Mivel nagyon meg szerettük volna köszönni ezt a lehetőséget, ma este – a Pink Bolero Karácsonyi ajándéka gyanánt – 10 db új, a csoport lányai által készített, bekeretezett mandalát adtunk át az Onkológiai Központ képviselőjének, dr. Zergényi Éva Főorvos Asszonynak. Az ajándékozás gesztusán túl ezzel magunk is hozzájárulhatunk az épülő-szépülő Központ 5. emeleti folyosóinak díszítéséhez, s ez külön öröm számunkra.
 
Adni és kapni egyformán  jó!  Ezért a Bolerós lányok is kaptak egy kis ajándékot, amely ma is az Önként és Dalolva Társulat szuper műsorát jelentette… na meg egy kis csomagot is hozott a Mikulás. A képek magukért beszélnek. Annyira jó felnőttként is gyermekinek lenni!
 
Nagyon sok finomság is összegyűlt ám, csupa-csoda sütemények, amelyeket a lányok készítettek! Mézeskalács, bejgli, pogi, sajtos rúd, tiramisu, diós-mákos kalács, és még sorolhatnám! Aztán pedig gyümölcsök, szendvicsek… terülj-terülj asztalkám Pink Bolero módra.
 
   
Ezúton szeretnénk e képekkel minden kedves barátunknak, ismerősünknek és  látogatónknak
Boldog, békés szeretettel teljes Karácsonyi ünnepeket, gyönyörű új esztendőt és
jó egészséget kívánni a Pink Boleró Egyesület összes tagjának nevében!