Az egyetem Tehetséggondozó Tanácsa pályázatot hirdet:

  • az egyetem összes hallgatójának,
  • a Doktori Iskola I-II. éves tagjainak,
  • és a Rezidensek számára,

hogy az egyetem Kiválósági Listájára illetve a Tehetséggondozó Programba bekerüljenek.

A Kiválósági Lista pontrendszere és szabályai valamint a felvételi menete a honlapon megtekinthető A Programról / A Felvételi menete menüpont alatt. 

A pályázatokat a office.kerpel@gmail.com email címre elektronikusan (a kitöltött pályázati űrlap csatolt fájlként való beküldésével, saját néven elmentve) kell benyújtani.

A pályázati adatlap innen letölthető.

Pályázati határidő: 2021. március 10.

A tehetséggondozó programról szóló további információ a Kiválósági Lista és A program menüpontok alatt található, vagy a Nagyvárad téri Hallgatói Centrum földszintjén lévő irodában személyesen is lehet érdeklődni a fenti e-mail címen vagy telefonon előre egyeztetett időpontban.

Dr. Szabó Attila
a Kerpel-Fronius Ödön Tehetséggondozó Tanács titkára

 

Az egyetem Szenátusa az egyetem tehetséges hallgatóinak felkutatására és folyamatos gondozására az egyetem korábbi professzoráról, Kerpel-Fronius Ödönről elnevezett tehetséggondozó programot működtet. A programban az egyetem Kiválósági Listáján szereplő magyar és idegen nyelvű hallgatók közül azok vehetnek részt, akiket az egyetem Tehetséggondozó Tanácsa személyes elbeszélgetés alapján arra méltónak tart. Az egyetem Kiválósági Listájára tanulmányi, tudományos és egyéb kiemelkedő teljesítményeket összefoglaló pályázattal az egyetem adott évfolyamán tanuló 35 éven aluli hallgatóinak kb. 5%-a kerülhet fel.