Meghívó mentoraink számára a „Hatékony kommunikáció Z generációs nemzetközi hallgatókkal”, nemzetközi hallgatókat támogató mentorprogramok munkatársai részére című műhelyre.

2018-ban folytatjuk a megkezdett munkát, és újabb alkalommal jelentkezik a Tempus Közalapítvány műhelysorozata. Ezúttal a – főképp a Z generációba tartozó – nemzetközi hallgatókkal történő kommunikáció hatékonyabbá tételére fókuszálunk, gondolatébresztő előadások és interaktív csoportmunka segítségével.

A szakmai műhely időpontja: 2018.június 21. 10:00-16:00

A szakmai műhely első részében a nemzetközi hallgatókat generációs szempontból vizsgáljuk meg, rámutatva a generációelmélet hiányosságaira, valamint az interkulturális különbségekből fakadó eltérésekre is. A délutáni program a hallgatók kommunikációs szokásait tekinti át, ismertetve a leggyakrabban használt kommunikációs csatornákat és a legújabb trendeket, valamint olyan kommunikációs módszereket, amelyek szükségesek a hallgatók hatékony eléréséhez.

Az előadásokhoz kapcsolódó csoportmunkák során az elhangzott ismeretek gyakorlatba való átültetése zajlik majd, az ismertetett applikációkat, platformokat, csatornákat pedig gyakorlatban is alkalmazzuk. Emiatt fontos, hogy a rendezvényre minden résztvevő hozzon magával okostelefont vagy tabletet, és az eszközön előzetesen telepítse a következő alkalmazásokat, majd hozzon létre saját felhasználói fiókot: Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, WhatsApp, Viber, QQ.

A szakmai műhely az EFOP-3.4.2-VEKOP-15-2015-00001 azonosítószámú Campus Mundi projekt keretében valósul meg.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A szakmai műhelyre vonatkozó részvételi szándékát a Tempus Közalapítvány honlapján található regisztrációs űrlap kitöltésével jelezheti.

A regisztrációs űrlap ezen a linken érhető el.

Jelentkezési határidő: 2018. június 14. 12:00

A részletes program az alábbi fájlban vagy a Tempus Közalapítvány honlapján elérhető.