Felhívás a Korányi Frigyes Szakkollégium
XXII. Tudományos Fórumára

A Semmelweis Egyetem Korányi Frigyes Szakkollégiuma szakmai rendezvénysorozatának keretében 2017.április 6-7-én, immár huszonkettedik alkalommal rendezi meg a Korányi Frigyes Tudományos Fórumot.
A Fórum célja, hogy előadási lehetőséget nyújtson fiatal kutatók, klinikusok, gyógyszerészek, TDK munkában részt vevő hallgatók számára, elősegítve a diszciplínák közötti tudományos kapcsolatfelvételt.
A bírálóbizottságok vezetésére nemzetközileg is elismert szaktekintélyeket kértünk fel. A legjobb előadók szponzoraink által felajánlott értékes díjakban részesülnek.
Akik angol nyelven küldik be absztraktjukat, azok a Bridges in Life Sciences 12th Annual Scientific Conference nemzetközi zsűrije előtt mutathatják be munkájukat egy előadásban és egy kiállított poszteren egyaránt. A tavalyihoz hasonlóan a fórumot az egyetem nem magyar anyanyelvű hallgatói számára is meghirdetjük, így a konferencia két nyelven, magyarul és angolul zajlik majd.
A Fórumra való jelentkezés a regisztrációs lap kitöltésével és az absztraktok feltöltésével, elektronikusan történik a www.harsfa.semmelweis.hu honlapon.
Itt a jelentkezési lap kitöltésekor a jelentkezőknek lehetőségük van megjelölni, hogy kutatási témájuk mely szakterülethez kapcsolódik. Hangsúlyozzuk azonban, hogy a szekciók besorolásánál a változtatás jogát fenntartjuk.

Absztrakt leadás határideje: 2017. február 3. 24:00.
A konferenciával kapcsolatos további információk a www.harsfa.semmelweis.hu honlapon érhetőek el.
A fórummal kapcsolatos levelezés és bővebb tájékoztatás a kftf2017@gmail.com e-mail címen, illetve a 06 20 8259631 telefonszámon lehetséges.