Lions Austria Program, pályázati határidő március 5.!

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

“Medical students beyond frontiers 2013”

A Lions Austria Program idén is lehetőséget nyújt a Semmelweis Egyetem IV. és V. éves Általános Orvostudományi Karon tanuló hallgatói számára 1 hónapos ausztriai gyakorlat letöltésére. A gyakorlat valamelyik ausztriai orvosegyetemi klinikán vagy oktató kórházban 2012. július, augusztus vagy szeptember hónapokban végezhető el. Pályázni 2013. március 05-ig leadott hiánytalan pályázati anyaggal lehet.

A pályázatnak tartalmaznia kell:

A hiánytalanul kitöltött magyar nyelvű pályázati lapot.

A hiánytalanul kitöltött német nyelvű pályázati lapot.

Maximum 1 oldalas magyar és német nyelvű önéletrajzot.

Nyelvvizsga bizonyítvány(ok) másolatát. Német nyelvtudás előírás.

A pályázati adatlapon kérjük felsorolni azt a maximum 3 szakterületet, amelyből gyakorlatát elvégezné a program keretében fontossági sorrendben leírva. Kérjük megjelölni azt a várost (városnév), ahol a gyakorlatot eltöltené (Bécs, Graz, Innsbruck, Salzburg, Wels, Klosterneuburg, Krems, Feldkirch, Linz, St. Pölten). Kérjük megadni az Önnek megfelelő időpontot, esetleg időpontokat megfelelőségi sorrendben (csak egész hónap jelölhető meg).

A gyakorlat teljes költségét a Lions Austria Program fedezi.

A pályázókat a Kerpel-Fronius Tehetséggondozó Tanács tagjaiból kijelölt bizottság személyesen is meghallgatja. Végső döntést azonban a kiíró Lions Austria Program hoz. Az osztrák fél készíti el a nyertes hallgatók számára a város, gyakorlat beosztását és időpontját, amelyen később változtatni nincs lehetőség, ezért a pályázat beadásakor kérjük a fentiek átgondolását. A Semmelweis Egyetem a gyakorlatot a hallgatók számára az adott szakterületen elismeri.

Pályázati lapok elektronikus formában kérhetők a tehetsegpont.se@gmail.com címen vagy letölthetők a Semmelweis Egyetem, Neptun vagy a Kerpel-Fronius Ödön Tehetséggondozó Program (https://semmelweis.hu/kerpel/) honlapjáról.

A pályázatokat a Kerpel-Fronius Ödön Tehetséggondozó Programhoz (Szluka Beáta koordinátor) kérjük eljuttatni 2013. március 05-ig 1 eredeti és 1 elektronikus formában:
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4.F-4
Tel:459-1500/56352
Email: tehetsegpont.se@gmail.com

Letölthető adatlapok:

magyar

német