Munkakör:
– Fogorvos
– Jánkmajtis
– teljes munkaidő

“Az Ép-Dent Fogászati Klinika 2003. óta áll a páciensek szolgálatában teljeskörű fogászati-, szájsebészeti- és protetikai szolgáltatással egy helyen. Ez idő alatt folyamatosan arra törekedtünk, hogy a belénk vetett bizalmat maximálisan megszolgáljuk.
Fogászati rendelőink több telephelyen barátságos, kellemes környezetben vonultatják fel a fogászatban elérhető legkorszerűbb, innovatív eszközöket, gépeket, technológiákat. Nagy hangsúlyt fektetünk az esztétikai fogászati szolgáltatásokra is, többek között: a fogfehérítés, fogékszer, hellbo-kezelés, vagy akár a cirkónium korona alkalmazásával.
Cégünk FOGORVOSI pozícióba várja új, lelkes kolléga jelentkezését Fehérgyarmathoz közeli rendelőnkbe.

Amit új munkatársunknak kínálni tudunk:
Fogászati klinikánk a szakmában kiemelt fix- és teljesítményalapú bérezésen felül az utazással kapcsolatos költségeidet is megtéríti. Nap mint nap színvonalas és igényes munkakörnyezetben végezheted munkád egy kedves és gyakorlott asszisztens társaságában. Valamint a vezetőség részéről abszolút a szakmai fejlődésedet támogató és rugalmas hozzáállást tapasztalhatsz. És más részterületek jó fej, lendületes kollégái is segítik a munkádat…

Amit elvárunk a jelölttől:
Nyilvánvalóan fogorvosi diplomával kell rendelkezned. Ezen kívül elengedhetetlen, hogy a szakma iránti feltétlen elhivatottságod meglegyen, illetve magabiztos légy abban, amit csinálsz. Fontos, hogy alapvetően pozitív és eredmény-orientált személyiséggel rendelkezz. És néha az is szükséges, hogy egy-egy szituációt kellő rugalmassággal kezelj. A jelenlegi helyzetre tekintettel szigorúan elvárt a SARS-CoV-2 koronavírus elleni védőoltás megléte is. Végül, de nem utolsó sorban: pályakezdőként is szívesen várunk csapatunkba, de ha már több éves fogorvosi tapasztalattal rendelkezel, nyert ügyed van!

Maga a feladat:
Elsősorban általános fogászati feladatok: konzerváló fogászati- és a protetikai szakterület ellátása a cél.

Ha úgy érzed, Te vagy a mi emberünk, küldd el fényképes szakmai önéletrajzod az ivanka.toth.zsuzsanna@epdent.hu címre, hogy mielőbb együtt dolgozhassunk!”

Munkáltató:
– Ép-Dent Fogászati Klinika
– Debrecen
– Ivánka-Tóth Zsuzsanna
– epdenthr@gmail.com
– 06202191836

Munkaerő igény:
– rezidens, diplomás
– FOK

Honorárium:
fix bérezés, egyéni

Pályázati időszak vége:
2022-06-30

A jelentkező által elküldendő mellékletek:
CV