Közeleg a Karácsony, és a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesületének célja, hogy ezt a meghitt ünnepet a rászoruló gyerekek számára is örömteljessé tegye!

Ennek érdekében felkerestük a budapesti Esze Tamás Gyermekotthont, hogy mivel tudnánk segíteni az ott lakó gyermekek karácsonyát.

A gyermekeknek különféle gyermek multivitaminokra lenne szükségük!

A projektünk ideje alatt minden prevenciós vászontáskánk után 1000 forintot multivitamin vásárlására fordítunk a gyermekotthon lakói részére.

A táskák ezen a linken érhetők el!

Remek lehetőség karácsonyi ajándékot beszerezni úgy, hogy közben gyermekek karácsonyát tesszük boldogabbá ezen nemes cél támogatásával.

Emellett elhelyeztünk adománygyűjtő kosarakat a Medikus Kávézóban, valamint az Elméleti Orvostudományi Központban (EOK, porta), ahova elsősorban gumivitaminokat és multivitamin készítményeket várunk, ezen kívül nagyon örülünk még nassolnivalóknak, édességeknek, amivel szebbé tehetjük a gyermekotthon lakóinak az ünnepét.

Amennyiben egyetértenek projektünkkel és támogatnák a gyermekek karácsonyát, kérjük, segítsenek, hogy “fényt és egészséget” vigyünk az otthon lakói számára is az ünnepek alatt!

Egészséget Karácsonyra!