a Semmelweis Egyetem
11 nap
18 óra
14 perc
4 mp

A Semmelweis Egyetemről készült reprezentatív filmeket az alábbiakban lehet megtekinteni, amelyek kivetíthetők az egyetem további videókat is tartalmazó YouTube csatornájáról, vagy az alábbiakban tölthetők le. Kérjük, a filmek letöltéséről és felhasználásáról tájékoztassák a Kommunikációs és Rendezvényszervezési Igazgatóságot. (Technikai információ →)

Szeretném használni valamelyik filmet…

Oktatás, kutatás, gyógyítás – 250 éve az egészség szolgálatában

Az egyetem alapításának 250. jubileuma alkalmából készült reprezentatív imázsfilm 4,5 perces filmben – narrációk, interjúk és egy idővonal segítségével – ismerteti a negyed évszázados egyetem múltját, jelenét és jövőbeli célkitűzéseit. A magyar, angol és német nyelven is elérhető videóban megjelenik a Semmelweis Egyetem által képviselt innovatív és egyben tradicionális szemlélet, az oktatás, kutatás, gyógyítás hármassága. Az imázsfilm vetíthető az egyetem bemutatására különböző rendezvényeken, szakmai kiállításokon, de közösségi médiafelületen is felhasználható.

 
 
 
A teljes méretben letölthető videók honlapra való feltöltése folyamatban van.

 


250 éves a Semmelweis Egyetem

Az egyetem alapításának 250. jubileuma alkalmából új hallgatótoborzó imázsfilm készült. A másfél perces zenés klip röviden, de átfogóan mutatja be a 250 éves Semmelweis Egyetemet és ismerteti fontosabb tevékenységeit. Elsősorban közösségi médiafelületeken használható, de rendezvényeken, szakmai kiállításokon végtelenítve is vetíthető. A rövidfilm magyar, angol és német nyelvű verzióban is letölthető.

Letöltés

Angol nyelvű rövidfilm letöltése → 
Német nyelvű rövidfilm letöltése


Semmelweis Egyetem: Tradíció és innováció

Klinikusok, kutatók és hallgatók mutatják be a Semmelweis Egyetemet abban a csaknem 12 perces imázsfilmben, amelyben a hat karral kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, valamint a gyógyítás magas progresszivitása, továbbá a kutatások innovatív szellemisége is hangsúlyt kap. A magyar nyelvű film interjúkkal, narrációval és infofeliratokkal elsősorban diákok és leendő hallgatók, valamint további érdeklődők számára mutatja be az egyetemet. 

A Semmelweis Egyetem: Tradíció és innováció című magyar nyelvű film mp4 formátumban tölthető le az alábbi gombra kattintva:

Letöltés


Semmelweis University: Tradition and innovation

Az imázsfilm angol feliratos változata konferenciák, kongresszusok előtt, tudományos eseményeken szolgálhat a Semmelweis Egyetem bemutatására. (Készült 2017-ben.)

A Semmelweis University: Tradition and innovation című angol nyelvű film mp4 formátumban tölthető le az alábbi gombra kattintva:

Letöltés


Semmelweis Egyetem: oktatás, kutatás, gyógyítás – klip

A másfél perces, narráció nélküli, angol és magyar feliratos mutáció röviden, mégis átfogóan ismerteti az intézményt, elsősorban közösségi médiafelületeken használható, de rendezvényeken, szakmai kiállításokon végtelenítve is vetíthető. (Készült 2017-ben.)

A Semmelweis Egyetem: oktatás, kutatás, gyógyítás című klip mp4 formátumban tölthető le az alábbi gombra kattintva:

Letöltés


Welcome to Semmelweis University

Az egyetem korábbi imázsfilmje angol nyelven mutatja be az intézményt a hallgatók, felvételi előtt állók és egyéb érdeklődők számára. (Készült 2017-ben.)

Az angol nyelvű film mp4 formátumban tölthető le az alábbi gombra kattintva: 

Letöltés


Bemutatjuk a Semmelweis Egyetemet

Az egyetem korábbi PR filmje narráció nélkül, angol-magyar feliratokkal készült konferenciákra, nemzetközi szakmai rendezvényekre.

A magyar-angol feliratos film mp4 formátumban tölthető le az alábbi gombra kattintva:

Letöltés


Technikai információ: Ha letöltés után a filmet nem tudja elindítani kérjük, ellenőrizze, hogy a számítógépe rendelkezik-e filmlejátszó szoftverrel, illetve a programban van-e megfelelő codec. Amennyiben nincs, ajánljuk az ingyenes VLC lejátszó telepítését.  További probléma esetén konzultáljon az egysége rendszergazdájával.