a Semmelweis Egyetem
106 nap
-2 óra
42 perc
32 mp

A Semmelweis Egyetemről készült reprezentatív filmeket az alábbiakban lehet megtekinteni, amelyek kivetíthetők az egyetem további videókat is tartalmazó YouTube csatornájáról, vagy az alábbiakban tölthetők le. Kérjük, a filmek letöltéséről és felhasználásáról tájékoztassák a Kommunikációs és Rendezvényszervezési Igazgatóságot. (Technikai információ →)

Szeretném használni valamelyik filmet…


Semmelweis Egyetem: Tradíció és innováció

Klinikusok, kutatók és hallgatók mutatják be a Semmelweis Egyetemet abban a csaknem 12 perces imázsfilmben, amelyben a hat karral kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, valamint a gyógyítás magas progresszivitása, továbbá a kutatások innovatív szellemisége is hangsúlyt kap. A magyar nyelvű film interjúkkal, narrációval és infofeliratokkal elsősorban diákok és leendő hallgatók, valamint további érdeklődők számára mutatja be az egyetemet.

A Semmelweis Egyetem: Tradíció és innováció című magyar nyelvű film mp4 formátumban tölthető le az alábbi gombra kattintva:

Letöltés


Semmelweis University: Tradition and innovation

Az imázsfilm angol feliratos változata konferenciák, kongresszusok előtt, tudományos eseményeken szolgálhat a Semmelweis Egyetem bemutatására.

A Semmelweis University: Tradition and innovation című angol nyelvű film mp4 formátumban tölthető le az alábbi gombra kattintva:

Letöltés


Semmelweis Egyetem: oktatás, kutatás, gyógyítás – klip

A másfél perces, narráció nélküli, angol és magyar feliratos mutáció röviden, mégis átfogóan ismerteti az intézményt, elsősorban közösségi médiafelületeken használható, de rendezvényeken, szakmai kiállításokon végtelenítve is vetíthető.

A Semmelweis Egyetem: oktatás, kutatás, gyógyítás című klip mp4 formátumban tölthető le az alábbi gombra kattintva:

Letöltés


Welcome to Semmelweis University

Az egyetem korábbi imázsfilmje angol nyelven mutatja be az intézményt a hallgatók, felvételi előtt állók és egyéb érdeklődők számára.

Az angol nyelvű film mp4 formátumban tölthető le az alábbi gombra kattintva: 

Letöltés


Bemutatjuk a Semmelweis Egyetemet

Az egyetem korábbi PR filmje narráció nélkül, angol-magyar feliratokkal készült konferenciákra, nemzetközi szakmai rendezvényekre.

A magyar-angol feliratos film mp4 formátumban tölthető le az alábbi gombra kattintva:

Letöltés


Technikai információ: Ha letöltés után a filmet nem tudja elindítani kérjük, ellenőrizze, hogy a számítógépe rendelkezik-e filmlejátszó szoftverrel, illetve a programban van-e megfelelő codec. Amennyiben nincs, ajánljuk az ingyenes VLC lejátszó telepítését.  További probléma esetén konzultáljon az egysége rendszergazdájával.