Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. január 19.
508193 Összes oltás

A Semmelweis Egyetemről készült reprezentatív filmeket az alábbiakban lehet megtekinteni, amelyek kivetíthetők az egyetem további videókat is tartalmazó YouTube csatornájáról, vagy az alábbiakban tölthetők le. Kérjük, a filmek letöltéséről és felhasználásáról tájékoztassák a Kommunikációs Igazgatóságot a film@semelweis-univ.hu e-mail címen. (Technikai információ →)

Oktatás, kutatás, gyógyítás – 250 éve az egészség szolgálatában

Az egyetem alapításának 250. jubileuma alkalmából készült reprezentatív imázsfilm 4,5 perces filmben – narrációk, interjúk és egy idővonal segítségével – ismerteti a negyed évezredes egyetem múltját, jelenét és jövőbeli célkitűzéseit. A magyar, angol és német nyelven is elérhető videóban megjelenik a Semmelweis Egyetem által képviselt innovatív és egyben tradicionális szemlélet, az oktatás, kutatás, gyógyítás hármassága. Az imázsfilm vetíthető az egyetem bemutatására különböző rendezvényeken, szakmai kiállításokon, de közösségi médiafelületen is felhasználható. (Készült 2019-ben.)

Letöltés

Angol nyelvű imázsfilm letöltése → 
Német nyelvű imázsfilm letöltése


250 éves a Semmelweis Egyetem

Az egyetem alapításának 250. jubileuma alkalmából új hallgatótoborzó imázsfilm készült. A másfél perces zenés klip röviden, de átfogóan mutatja be a 250 éves Semmelweis Egyetemet és ismerteti fontosabb tevékenységeit. Elsősorban közösségi médiafelületeken használható, de rendezvényeken, szakmai kiállításokon végtelenítve is vetíthető. A rövidfilm magyar, angol és német nyelvű verzióban is letölthető. (Készült 2019-ben.)

Letöltés

Angol nyelvű rövidfilm letöltése → 
Német nyelvű rövidfilm letöltése


Semmelweis Egyetem: Tradíció és innováció

Klinikusok, kutatók és hallgatók mutatják be a Semmelweis Egyetemet abban a csaknem 12 perces imázsfilmben, amelyben a hat karral kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, valamint a gyógyítás magas progresszivitása, továbbá a kutatások innovatív szellemisége is hangsúlyt kap. A magyar nyelvű film interjúkkal, narrációval és infofeliratokkal elsősorban diákok és leendő hallgatók, valamint további érdeklődők számára mutatja be az egyetemet.  (Készült 2017-ben.)

A Semmelweis Egyetem: Tradíció és innováció című magyar nyelvű film mp4 formátumban tölthető le az alábbi gombra kattintva:

Letöltés


Semmelweis University: Tradition and innovation

Az imázsfilm angol feliratos változata konferenciák, kongresszusok előtt, tudományos eseményeken szolgálhat a Semmelweis Egyetem bemutatására. (Készült 2017-ben.)

A Semmelweis University: Tradition and innovation című angol nyelvű film mp4 formátumban tölthető le az alábbi gombra kattintva:

Letöltés


Semmelweis Egyetem: oktatás, kutatás, gyógyítás – klip

A másfél perces, narráció nélküli, angol és magyar feliratos mutáció röviden, mégis átfogóan ismerteti az intézményt, elsősorban közösségi médiafelületeken használható, de rendezvényeken, szakmai kiállításokon végtelenítve is vetíthető. (Készült 2017-ben.)

A Semmelweis Egyetem: oktatás, kutatás, gyógyítás című klip mp4 formátumban tölthető le az alábbi gombra kattintva:

Letöltés

 

Technikai információ: Ha letöltés után a filmet nem tudja elindítani kérjük, ellenőrizze, hogy a számítógépe rendelkezik-e filmlejátszó szoftverrel, illetve a programban van-e megfelelő codec. Amennyiben nincs, ajánljuk az ingyenes VLC lejátszó telepítését.  További probléma esetén konzultáljon az egysége rendszergazdájával.