A Semmelweis Egyetemnek 1997 óta van honlapja. Az egyetem központi honlapjait a kommunikációs igazgatóság munkatársai szerkesztik.  Emellett a szervezeti egységek (klinikák, intézetek, tanszékeke, igazgatóságok) is üzemeltetnek honlapokat, ezek az egyetem ún. alhonlapjai. 2018-ban az egyetemi honlaprendszer megújult, és még abban az évben elnyerte Az Év Honlapja díjat oktatás kategóriában. 2021-ben megtörtént az arculat továbbfejlesztése is. 

A Hírportál működése

Az egyetem hírportáljára, a Semmelweis Hírekre folyamatosan kerülnek fel friss hírek és cikkek a Kommunikációs Szabályzatnak megfelelően.  A hirek@semmelweis.hu címen várjuk az egyetemi egységek híreit, információit (pályázati és kutatási eredmények, kitüntetések, az egészségügyi ellátás területén nyújtott eredmények, eszközbeszerzések, hallgatói élet, oktatási- és sporteredmények, stb.), meghívóit (konferenciák, szakmai napok, rendezvények, versenyek, stb.).

Médiasarok és sajtófigyelés

A sajtó számára önálló honlapot tartunk fenn Médiasarok címmel. Ugyanitt egyetemi belső hálózaton (VPN hozzáféréssel) elérhető módon a Sajtófigyelő felület naponta frissül az egyetemről megjelenő sajtóanyagokkal. Ezen az oldalon minden megjelenést gyűjtünk, a filmes anyagok, híradó részletek, kisebb méretű hanganyagok a legtöbb esetben közvetlenül is megtekinthetőek, meghallgathatóak.

Alhonlapok

A szervezeti egységek központi rendszerben alhonlapot igényelhetnek, melyhez saját hozzáférést kapnak és az arculat megtartása mellett tartalmilag és szerkezetileg egyénileg változtathatnak. Az igénylésről bővebben ezen a linken olvashatnak. Az egyetemi alhonlapokról részletesen a Honlap szabályzat szól.