Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. május 12.
240506 Összes oltás
14164 Beoltott Semmelweis Polgár

Kommunikációs és Rendezvényszervezési Igazgatóság (KRI) az egyetem központi kommunikációs és rendezvényszervezéssel összefüggő feladatait két, az igazgató alá tartozó csoporttal  látja el.

A KRI kommunikációs csoportjának feladata az egyetem központi honlapjának tartalmi frissítése a beérkező információk alapján, emellett cikkek írása a Semmelweis Hírek hírportál és a Semmelweis Egyetem Újság számára, közösségi médiatartalmak, fotók, filmek és alhonlapok készítése, továbbá az egyetemi fotóarchívum gondozása.

Az igazgató és a sajtóreferensek tartják a kapcsolatot a külső sajtóval, interjúkat és sajtóeseményeket szerveznek, heti témaajánlókkal generálják az egyetemről szóló pozitív híreket. Az KRI munkatársai napi sajtófigyelést készítenek, amely bárki számára elérhető a Médiasarok honlap belső hálózatra visszatartott felületén, továbbá közzéteszik a honlapon a hirek@semmelweis-univ.hu címre érkezett egyetemi eseményeket.

A kommunikációs csoportvezető gondozza az egyetemhez kapcsolódó központi magyar nyelvű kiadványok tartalmát, az angol nyelvű kiadványok a KRI és Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága együttműködésében készülnek. Ugyancsak a kommunikációs csoporthoz tartozik a Semmelweis Egyetem Újság szerkesztése, valamint az egyetem magyar nyelvű online közösségi felületeinek (Facebook, Youtube, Instagram) gondozása.

A honlapért felelős szerkesztő készíti a beérkezett igények alapján a központi egyetemi alhonlapokat, és képzéseket tart ezek működtetéséhez. 

A rendezvény és kulturális csoport szervezi a központi-, lakossági- és szalon-rendezvényeket, valamint egyes tudományos eseményeket, kérésre pedig szakmai segítséget nyújt az egyetemi egységeknek a rendezvényeik szervezésénél. A csoport központi e-mail címe: rendezveny@semmelweis-univ.hu

A KRI bonyolítja az érmek, központi elismerések, oklevelek megrendelését. 

A Kommunikációs és Rendezvényszervezési Igazgatóság a hirek@semmelweis-univ.hu címen várja a szervezeti egységek eseményeivel, híreivel kapcsolatos információkat.