Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. május 12.
240506 Összes oltás
14164 Beoltott Semmelweis Polgár

Fotókat és igény szerint rövidfilmeket elsősorban a Semmelweis Egyetem központi eseményeiről, sajtótájékoztatóiról készítünk. A fényképek, valamint a videók maximum 10 perces, vágott változatai megtekinthetők az egyetem Youtube csatornáján, valamint a dinamikus honlapfelületén a hírek között.

A kari, klinikai és intézeti eseményeken szabad kapacitás függvényében veszünk részt, fotókkal, galériákkal illusztráljuk a kapcsolódó cikkeket.

A Médiasarok oldalon található portrék és épületfotók szabadon felhasználhatók megfelelő hivatkozással (fotó: Semmelweis Egyetem – “kép készítője”). A témák szerint kategorizált képeket eredeti méretben kérésre szintén elküldjük.

A Semmelweis Egyetemen honlapján angol és magyar nyelvű reprezentatív filmek találhatók, amelyek szabadon letölthetők. Kérjük, hogy felhasználás előtt tájékoztassák a Kommunikációs és Rendezvényszervezési Igazgatóságot. A filmek tartalma célcsoportonként változó, így használható konferenciákhoz, kongresszusokhoz, tudományos eseményekhez, szakmai kiállításokhoz kapcsolódóan, valamint oktatási rendezvényeken is.

Filmekkel, videókkal kapcsolatos kérdés esetén Keresztes Eszter, fényképekkel kapcsolatban Kovács Attila tud segíteni.