A EUniWell hét kiemelkedő európai egyetemet (University of Birmingham, University of Florence, University of Cologne, Leiden University, Linnaeus University, University of Nantes, valamint a Semmelweis Egyetemet) magában foglaló szövetség. 

A közzétett pályázati felhívás célja, hogy pályázatonként legalább három egyetem oktatói, kutatói, diákjai vagy munkatársai működjenek együtt a EUniWell által kiemelt well-beinget, azaz jóllétet javító célkitűzések megvalósítása mentén. A beadott pályázatok vonatkozhatnak közösen létrehozott új kutatások, közös innovatív oktatási projektek vagy széleskörű tudásmegosztást elősegítő programok megvalósítására. A cél a már meglévő multilaterális kapcsolatok erősítése a konzorciumi partnerek között, illetve új együttműködések, innovatív projektek és ötletek megvalósításának támogatása.
A Semmelweis Egyetem lehetőséget kíván adni arra, hogy a pályázók személyesen is bemutatkozzanak, ismertessék pályázati ötleteiket és igény esetén kérdéseket tegyenek fel egy szakmai tudományos tanácsnak.

A Semmelweis esemény időpontja: 2021. január 14, 14:00

Helyszíne: https://semmelweis.zoom.us/j/98468857959

A fenti eseményen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az érdeklődőket ill. leendő pályázókat arra kérjük, hogy amennyiben részt kívánnak venni az eseményen, küldjék el jelentkezésüket a project@semmelweis-univ.hu címre.

A pályázatokat érintő bármilyen kérdéssel kapcsolatban pedig állunk rendelkezésre.

TÁJÉKOZTATÓ 1

TÁJÉKOZTATÓ 2