Tisztelt Hallgató!

A 25. Korányi Frigyes Tudományos Fórum 2021. május 6-7. között kerül megrendezésre a Korányi Frigyes Szakkollégiumban. Az előző évekhez hasonlóan a konferencia célja, hogy közös rendezvény keretében biztosítson előadási lehetőséget a tudományos diákköri munkában részt vállaló orvos-, fogorvos- és gyógyszerészhallgatók számára.
Ezen felül a Fórum életre hívásától fogva kiemelt törekvés az egyes diszciplínák közötti szakmai kapcsolatfelvétel elősegítése. Nyitottak vagyunk az orvostudományok határterületeit kutató, de nem az orvos- vagy gyógyszerészképzésben részt vevő hallgatók felé is. A diákok előadásait nemzetközileg is elismert szaktekintélyek bírálják el.

 
2020 tavaszán a járvány miatt sajnos el kellett halasztanunk a konferenciát, azonban a 2021. májusi konferencia nem csupán az előző évi esemény pótlása: a jelentkezés mindenki számára nyitott, nagy örömmel töltene el bennünket, ha sokukkal találkozhatnánk a Tudományos Fórumon!
A jelentkezéshez, absztraktfeltöltéshez szükséges információkat, illetve a jelentkezési lapot itt találják: https://semmelweis.hu/szakkollegium/kftf/2020-2021/ 
 
Kérdéseikkel bátran keressenek bennünket a 2021kftf@gmail.com e-mail címen!
 
Üdvözlettel:
A Korányi Frigyes Tudományos Fórum szervezői