Tisztelt Hallgató!

 

            A Semmelweis Egyetem Tudományos Diákköri Tanácsának elnökeként tisztelettel tájékoztatom Önt, hogy a márciusban elhalasztásra kerülő Tudományos Diákköri Konferencia 2020. szeptember 2-4. között kerül megrendezésre a Nagyvárad téri Elméleti Tömbben. A Nemzetközi Konferencia és a Gyakorlati versenyek nem kerülnek megtartásra.

            A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel ebben az évben a Tudományos Diákköri Konferencia az eddigiektől eltérő módon kerül megrendezésre. A szeptember 2-án lebonyolítandó Nyitó Ünnepség zártkörű rendezvény lesz. Az eseményre hivatalos hallgatókat külön üzenetben fogjuk értesíteni. Az egyes szekciókon csak az előadásra jogosult hallgatók, illetve a zsűritagok vehetnek részt. A Konferencia Záró Ünnepsége ebben az évben nem kerül megrendezésre.

            A Tudományos Diákköri Konferencián minden hallgató jogosult előadni absztraktját, akinek a munkája korábban már elfogadásra került. Szeretném felhívni szíves figyelmét, hogy a már leadott absztrakton módosítani, változtatni nem lehetséges.

Tisztelettel:

Semmelweis Egyetem Tudományos Diákköri Tanács