Tisztelt Betegeink!

Tisztelt Hallgatók!

Tisztelt Kollégák!

Szeretném hálás köszönetemet kifejezni orvosaink, ápolóink és valamennyi munkatársunk nevében, hogy ebben az új és nehéz időszakban gondolnak ránk és támogatnak bennünket.

Köszönjük lelkes és önzetlen önkénteseinknek, hogy az oktatás mellett, fáradozást nem kímélve, felajánlották segítségüket és dolgoznak a klinikán.

Köszönjük mindazoknak, akik különböző adományokkal (például: friss gyümölccsel, meleg étellel, édességekkel, finom kávéval, üdítővel) kedveskednek az ápolóknak és orvosoknak, a mindennapos áldozatos munkájuk közben.

A tüdőt érintő COVID19 járvány miatt, most különösen kiemelt szerepünk van a gyógyításban és a betegség leküzdésében. Munkatársaim nevében is elmondhatom, hogy mindenki erőn felül teljesíti napi feladatait, hogy a betegellátás, oktatás jelen helyzetben továbbra is a legmagasabb színvonalon és zavartalanul folytatódjon. Mindemellett kiemelt figyelmet fordítunk a biztonságra, a szigorú kézfertőtlenítési és maszkviselési szabályok biztosítják betegeink és egymás védelmét.

 

Arra kérjük Önöket, hogy ebben a tudatban, vigyázzanak magukra és embertársaikra!

 

 Gyógyítani a legszebb érzés a világon. És a betegünket meggyógyítani a sikernek olyan érzése, amiről a külvilágnak fogalma sem lehet. Ezt csak mi orvosok magunk érezzük a maga teljességében.
(Diósszilágyi Sámuel)

 

Tisztelettel,

Prof. Dr. Müller Veronika
MTA doktora, klinikaigazgató