Prof. Dr. Müller Veronika, klinikánk igazgatója, orvosaink, nővérink és ápolóink, továbbá minden dologozó nevében szeretnénk köszönetet mondani annak a nagylelkű felajánlásnak, amit az elmúlt napokban kaptunk. Klinikánkra érkezett 6 db multifunkcionális betegágy, amely a súlyosabb állapotban lévő beteg kényelmét fogja szolgálni a Nem-invazív légzéstámogató osztályon.

Az adományt átvette Prof. Dr. Müller Veronika klinika igazgató, Dr. Komáromi Tamás klinikai főorvos, Dr. Büdi Lilla klinikai orvos és Hegedűsné Ballai Judit klinikavezető főnővér.

Dr. Komáromi Tamás főorvos úr és Hajnal Zsolt osztályos főápoló segítségével sikerült osztályunkon elhelyezni az ágyakat, mellyek betegeink kényelmét fogják szolgálni gyógyulásuk melett.
A modern technológiának és nagylelkű felajánlásnak köszönhetően, nem csak a betegeink maximális kényelme bizosított, hanem az ápolói csapat számára is könnyebséget jelent a mindennapos betegápolásban.

A Nem-invazív Légzéstámogató osztályunk miután a régi ágyak helyén már az újjak vannak.

„Jóleső érzés, hogy ilyen felfokozott helyzetben nem vagyunk egyedül, hanem együtt, közösen ott vagyunk jelen a ránk szoruló betegek számára.”

mondta Prof. Dr. Müller Veronika az intézet igazgatója.

 

Készítette: Nagy Viktória
Fotó: Hajnal Zsolt