Szeretnénk a figyelmedbe ajánlani egy páratlan lehetőséget a Semmelweis Egyetemen, mely Magyarország legkiválóbb orvosi egyeteme és egyben a világ 250 legjobb egyetemének egyike!

Kimagasló nemzetközi megítélésünk nem csupán a tradicionálisan magas színvonalú oktatásnak köszönhető, hanem az egyetemen folyó legmodernebb orvostudományi kutatásoknak is.

 

Ezen tudományos munkának most Te is részese lehetsz!

 

A Farmakológiai és Farmakoterápiás Intézet, melynek igazgatója Prof. Ferdinandy Péter, a Semmelweis Egyetem Tudományos és Innovációs Rektorhelyettese, egyike az egyetem legkiválóbb tudományos műhelyeinek. Munkacsoportjaink világszínvonalú módszerekkel, számos külföldi kollaborációs partnerrel közösen vizsgálják a szív- és érrendszeri, gyomor-bélrendszeri, különböző krónikus fájdalmakkal vagy a központi idegrendszer degeneratív elváltozásaival járó megbetegedések kezelési lehetőségeit.

 

Várunk minden olyan motivált, agilis érdeklődő jelentkezését, akik biológiai, orvosi, gyógyszerészi MSc diplomával rendelkeznek.

 

A munkacsoportokban a hallgatóknak lehetősége nyílik számos modern technológia elsajátítására a farmakológiai kutatások területén. A munkacsoportok lehetőséget biztosítanak gyógyszeripari munkákban való részvételre is.

 

Ha szívesen megismernéd kutatási módszereinket és szeretnél egy elit, agilis, elhivatott és aktív hallgatói kutató közösség részese lenni, ne habozz, csatlakozz hozzánk!

 

A kutatásokhoz csatlakozni 2023. szeptemberben és 2024. januári kezdéssel is lehetséges.

 

A Farmakológiai és Farmakoterápiás Intézetének PhD témáit az alábbi linken tekintheted át: https://semmelweis.hu/pharmacology/phd-kepzes/phd-kutatasi-temak/

 

Jelentkezésed önéletrajzzal az alábbi e-mail címen várjuk: pharmacology @semmelweis.hu

 

Kérdéseddel bátran fordulj PhD felelőseinkhez, Dr. Zádori Zoltánhoz (zadori.zoltan@semmelweis.hu), vagy Dr. Giricz Zoltánhoz (giricz.zoltan@semmelweis.hu ).