Kedves Kolléga!

 

Az elsők között szeretnénk gratulálni sikeres felvételidhez a Semmelweis Egyetemre, mely Magyarország legkiválóbb orvosi egyeteme és egyben a világ 250 legjobb egyetemének egyike! Kimagasló nemzetközi megítélésünk nem csupán a tradicionálisan magas színvonalú oktatásnak köszönhető, hanem az egyetemen folyó legmodernebb orvostudományi kutatásoknak is.

 

Ezen kutatásoknak az egyetem polgáraként már Te is részese lehetsz!

 

A Farmakológiai és Farmakoterápiás Intézet, melynek igazgatója Prof. Ferdinandy Péter, a Semmelweis Egyetem Tudományos és Innovációs Rektorhelyettese, egyike az egyetem legkiválóbb tudományos műhelyeinek. Munkacsoportjaink világszínvonalú módszerekkel, számos külföldi kollaborációs partnerrel közösen vizsgálják a szív- és érrendszeri, gyomor-bélrendszeri, különböző krónikus fájdalmakkal vagy a központi idegrendszer degeneratív elváltozásaival járó megbetegedések kezelési lehetőségeit.

 

Ha szívesen megismernéd kutatási módszereinket és szeretnél egy elit, agilis, elhivatott és aktív hallgatói kutató közösség részese lenni, ne habozz, csatlakozz hozzánk! Szeretettel várunk év eleji bemutatkozó előadásunkon, ahol a laborvezetők rövid angol nyelvű előadásain, majd egy kötetlen beszélgetésen keresztül bővebben megismerheted elképzeléseinket, és betekintést nyerhetsz az itt zajló kutatói világba.

 

A közös beszélgetés időpontja: 2023.09.04 (hétfő), 17:00-18:30. Helye: SE NET, Selye (Zöld) előadó.

 

Kérjük, hogy részvételi szándékod előre jelezd az alábbi címen:

https://doodle.com/meeting/participate/id/ej8K8rWb

 

Kérdéseddel bátran fordulj Tudományos Diákköri felelőseinkhez, Dr. Zádori Zoltánhoz (zadori.zoltan@med.semmelweis-univ.hu), vagy Dr. Giricz Zoltánhoz (giricz.zoltan@med.semmelweis-univ.hu).

 

Üdvözlettel,

 

Dr. Ferdinandy Péter

tanszékvezető egyetemi tanár