Az SE Pető András Pedagógiai Intézetéhez érkeznek álláslehetőségek, amelyek a magyarországi konduktív nevelés rendszerének igényeit tükrözik.
Kizárólag a Magyarország területéről érkező hirdetéseket tesszük közzé honlapunkon (egyeztetést követően).
Célunk, hogy elősegítsük, hogy a munkaadók és az álláskereső konduktorok közreműködésünkkel egymásra találjanak.

A konduktorok különféle szektorokban működtetett intézményekben, más és más jogi környezetben dolgoznak. Így az álláslehetőségek egymáshoz képest jelentős eltérést mutathatnak.
Az egyes szektorokhoz tartozó konduktori munkával kapcsolatos jogszabálygyűjtemény megtalálható honlapunkon, ezzel kívánjuk elősegíteni a tájékozódást. 

Amennyiben ön szeretné, hogy konduktori állásajánlatát közzétegyük honlapunkon, kérjük, tekintse meg tájékoztatónkat (word dokumentum), mely tartalmazza az álláshirdetés ajánlott elemeit. Az állásajánlatokat emailben várjuk: pedagogiai.intezet@semmelweis-univ.hu

Ha álláskereső konduktorként látogat oldalunkra, kérjük, tekintse meg az aktuális hirdetéseket. Az egyes munkalehetőségekről mindig az azt meghirdető intézmény tud bővebb tájékoztatást adni.
A pályázati kiírás a munkáltató által az SE Pető András Pedagógiai Intézete részére megküldött adatokat tartalmazza, így azok tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK:

Jelenleg nincs aktuális álláslehetőség.