Munkakör:
– Házi Gyermekorvos / Rezidens
– Biatorbágy
– részmunkaidő

Budapesttől 20 km-re Biatorbágyon található szép, új, családbarát, szakmailag magas színvonalon felszerelt, saját tulajdonú rendelőmbe keresek: vállalkozó szellemű, rugalmas, mobilis, a gyermekgyógyászat és a gyógyítás iránt elkötelezett fiatal kollégát, aki kalandvágyó, ezért itthon és nem külföldön keresi a megélhetés jó körülményeit.

Néhány évre átmenetileg rendszeres helyettesítőre-segítőre van szükségem esetenként napokra, 1- 2 hétre a szabadságok alatt, előre megbeszélt időpontokban.

Hosszabb távra tervezve nyugdíjba vonulási szándék miatt is keresem a helyettesemet, és majdan gondos utódomat. Későbbiekben praxis átadása is szóba jön.

Felnőtt háziorvoslás iránt érdeklődő kolléga jelentkezését is elfogadom praxisközösség kialakításának lehetősége céljából.

A hosszabb távon, több évre tervezett együttműködés alatt a jelentkező számára továbbtanulási, továbbképzési lehetőség, valamint vállalkozási és egyéb munkalehetőségek maximálisan biztosítottak.

A nyugodt – magas színvonalú szakmai munka, kedvező munkafeltételek, kényelmes és sikeres magánélet esélye maradéktalanul elérhető.

A háziorvosi gyógyító munka Budapestről kijárással remekül megoldható.

A praxisban kiválóan képzett, segítőkész, nagy szakmai tapasztalatú, megbízható asszisztens áll rendelkezésre.

Munkáltató:
– Hétszínvirág Gyermekorvosi Rendelő
– Biatorbágy
– Lipka Zsuzsanna
– lipka.zsuzsanna@gmail.com
– 06704136487

Munkaerő igény:
– rezidens, diplomás

A jelentkező által elküldendő mellékletek:
CV, motivációs levél

– – – – – – – –
Post expires at 11:59du. on 2024 december 31st