A nyári szünet végével ismét összeült a Hallgatói Önkormányzat Elnöksége, melyet ezúttal a Küldöttgyűlés ülése előzött meg.

Utóbbi összehívására azért volt szükség, mert bizonyos pozíciók megüresedése végett pályázatot írtunk ki, és az erre jelentkezett hallgatók pályázatairól kellett döntést hozni.

Első körben az eddigi oktatásért felelős alelnök, dr. Papp Zsombor Mátyás került újra megválasztásra, mivel nyáron befejezte tanulmányait az Általános Orvostudományi karon, viszont jogviszonya megújításra került, miután megkezdte mester fokozatú tanulmányait az Egészségügyi Menedzserképző Központban.

Másodikként a rendezvényekért felelős alelnököt választottunk, ahol egyetlen pályázat került benyújtásra Gecsey Csenge részérő, aki az EKK harmadéves hallgatója. A szavazás előzménye, hogy korábban benyújtotta lemondását Stubnya János Domonkos, akinek kimagasló és alázatos munkájáért ezúton is hálásak vagyunk!

Végül, de nem utolsó sorban Választási Képviselőt választottunk Krebs Máté személyében, aki az ÁOK harmadéves hallgatója. Ugyancsak köszönettel tartozunk Keskeny Annának, aki az ezt megelőző időszakban látta el ezt a feladatot!

Gratulálunk mindhármótoknak! Sikerekben gazdag munkát kívánunk nektek!

 

A Küldöttgyűlés ülése után megkezdődött az elnökségi ülés, ahol Tripolszky Bálint elnök beszámolt elnökségének első évében elért eredményekről.

Ezután az Elnökég tagjai beszéltek bizottságaikban és a karokon folyamatban lévő munkákról és terveikről.