Hosszú idő elteltével ismét személyesen került megrendezésre a Hallgatói Önkormányzat Elnökségi ülése és Küldöttgyűlése, melyre azért volt lehetőség, mert az Elnökség minden tagja védettséget élvez a koronavírussal szemben!

Különleges volt a mai ülés, mivel az ISSA négy fővel, míg a DSVS egy fővel képviseltette magát, akiket a jövőben is szeretettel várunk minden ülésünkre.

Az első napirendi pontban a Választási Képviselő, Keskeny Anna tartotta meg beszámolóját a nemrég lezárult Küldöttgyűlési Választásokról.

Majd a Titkár, Szűcs Attila ismertette az elmúlt időszak fejleményeit.

A következő napirendi pontban a napokban lezajlott Hallgatói Konzultáció eredményeinek bemutatására és elemzésére került sor.

Majd a hamarosan induló nagyszabású kezdeményezésünk került említésre, a Zöld Egyetem Project, melynek jóváhagyásáról e hónapban fog szavazni a Szenátus. Az egyedülálló es átfogó intézkedéseket magába foglaló program reményeink szerint gyökeres változásokat fog hozni a Semmelweis Egyetem életében.

Takács Félix, Általános Alelnök és a Szociális Bizottság vezetője adott betekintést a Schöpf-Mérei Ágost (szociális) ösztöndíj pályázati időszakának állásáról. Gecsey Csenge  és Stubnya János Domonkos a Járványügyi Bizottság munkájáról számolt be, Papp Zsombor Mátyás, Oktatásért Felelős Alelnök adott gyors összefoglalót bizottságáról.