Megtartotta ebben a tanévben első online elnökségi ülését a Hallgatói Önkormányzat.

Az elnök, Tripolszky Bálint első körben köszönetet mondott Takács Félixnek, általános alelnöknek, aki először látta el a Szociális Bizottság vezetését és zökkenőmentesen levezényelte a szociális ösztöndíjakkal járó teendőket, ezt követően Papp Zsombor Mátyásnak fejezte ki háláját az online pre-triage project osztatlan sikeréért. Végül, de nem utolsó sorban a Járványügyi Bizottság munkáját méltatta.

A második napirendi pont keretein belül bemutatkozott Bíró Dominik Máté, az EUniWell projectért felelős újonnan kinevezett elnöki megbízott, aki beszámolt a program jelenlegi állásáról és a toborzás állásáról. Tolvaj Máté, Belső igazgatásért felelős alelnök a Hallgatói Önkormányzat új utánpótlási struktúrájának terveiről beszélt. A Language Club feltámasztásáról és megszervezéséről számolt be Artner Anna, a Külügyi Bizottság vezetője és Veress Adrián, a német hallgatók ügyeiért felelős elnöki megbízott. Ezt követően egy ötletelés folyt egy zöld program elindításáról, mivel egyetértés született abban, hogy kiemelt fontosságú ügyként kell kezelni a környezettudatosságot.

Utolsó napirendi pontban a Hónap Dolgozója címről döntött az Elnökség. Ezalkalommal a nagy versenyre való tekintettel ismét két személynek ítélte oda a díjat. Ebben a hónapban Keskeny Anna, az ETK hallgatója a Kommunikációs Bizottságban végzett munkájáért és Pál Kinga Ágnes, orvostanhallgató a Szociális Bizottságban tett erőfeszítéseiért részesült a díjban. Ezúton is gratulálunk a díjakhoz!