A Hallgatói Önkormányzat Oktatási Bizottsága ismét ülésezett. Teendőik között a tanulmányi ösztöndíj számolás előkészítése a héten, amellyel jelentős segítséget nyújtanak a Dékáni Hivatalok számára. Távlati tervként a Semmelweis Alumnival együttműködve „álláskereső” menüpont létrehozását tűzték ki a honlapon, amely a frissen végzett hallgatóknak jelent támogatást. A számos fontos teendő mellett, a járványügyi intézkedésekben is segítséget nyújtanak a kari felelősök, akik járványügyi szempontból monitorozzák az évfolyamokra járó hallgatókat.

Az Általános Orvostudományi karon elindult a Mentorprogram, amelybe számos hallgató sikeresen került bevonásra. Volt továbbá egy oktatás-módszertani megbeszélés a Kísérletes és Sebészeti Műtéttan Intézet dolgozóival, amin a HÖK képviseletében Móri Szabolcs és Völcsei Norbert vett részt.  Az ülés eredményeképp az intézet megfogadta minden javaslatunkat. Az oktatás megkönnyítése érdekében, pedig a Hallgatói Önkormányzat az oktatóvideók gyártásában fog segédkezni.

Az egyetem többi karán folyik a beérkezett tanulmányi kérelmek átnézése, a pótbeiratkozás és a gyakorlatokkal, illetve terembeosztással kapcsolatos problémák megoldása. Felmérés készül a lehetséges online órák arányáról és folyamatos az egyeztetés az intézetekkel az e-learninggel kapcsolatosan.

Az átláthatóság érdekében kihirdetésre kerültek, a fogadóórák időpontjai, amelyek a Hallgatói Önkormányzat holnapján érhetők el. Az órák a járványügyi szempontokat figyelembe véve online, a Zoom rendszeren keresztül történnek.