Összeült a Hallgatói Önkormányzat elnöksége távolságtartás és maszkviselés betartása mellett.

Tripolszky Bálint, elnök az első napirendi pontban megköszönte mindenkinek a nyári munkát, értve ezalatt a Gólyatalit és a Gólyatábort. Ezt követően előterjesztette, hogy a következő elnökségi ülések már a Zoom rendszeren keresztül fog folyni, az eseményekre való tekintettel két hetente.

Majd Kapai Ádám, alelnök beszámolt a Járványügyi Bizottság eddigi megbeszéléseiről. Hosszas vita folytatódott a kollégiumokban felmerülő esetek izolációjának megoldási lehetőségeiről. Ezzel kapcsolatban további ötletelést fogunk folytatni, hogy a lehető legjobb javaslatokat terjeszthessük az Egyetem vezetősége elé. A következő vitapont a kollégiumok és az egyetemi épületek megfelelő fertőtlenitő tisztitása volt. Ezután szó volt a HÖK PCR tesztelő pontok kapacitásainak bővitéséről. Eddig 190 hallgató jelentkezett a szűrésekre dolgozni és a további növekedés lehetőségeit beszéltük át. Ezután a potenciális és biztonságos szórakozási lehetőségekről esett szó, melyeket a hallgatók részére facilitálnánk.

Következő napirendi pont az Oktatási Bizottságé volt, ahol Papp Zsombor, alelnök és Keskeny György, e-learningért felelés elnöki megbizott ismertették munkájukat az elnökségnek. A Külügyi Bizottságtól Artner Anna, a bizottság vezetője és Veress Adrián, a német hallgatók ügyeiért felelős elnöki megbizott beszélt a HÖK és a külföldi hallgatói szervezetek között fennálló kapcsolatokról.

Utolsó napirendi pontban pedig szavaztunk a hónap dolgozója cimről szavaztunk, amit ebben a hónapban rendhagyó módón két hallgató nyert el kivételesen magas teljesitményéért: Uri Anna, a PAK hallgatója és Szilágyi Sándor, ÁOK-os hallgató. Ezúton is gratulálunk ehhez és köszönjük az elhivatott és kitartó munkát!