Megtartotta első elnökségi ülését az elnökválasztás óta a Semmelweis Egyetem Hallgatói Önkormányzata 2020. július 27-én 18.00-ás kezdéssel.

Az Elnökség

Első napirendi pontként az elnök, Tripolszky Bálint beszámolt a legfontosabb változásokról, eseményekről melyek az elkövetkezendő hetekben várhatóak, továbbá, hogy milyen formában kívánja fejleszteni a szervezet átláthatóságát.

Ezt követően Tolvaj Máté, Belső igazgatásért felelős alelnök hangsúlyozta a kohézió fontosságát. Ennek fejlesztése céljából csapatépítő programok kerülnek megszervezésre a jövőben.

Harmadik napirendi pontban Papp Zsombor, Oktatásért felelős alelnök beszélt terveiről a következő időszakra nézve, továbbá az egyetemen elindult digitalizációs folyamatok integrálásáról és az oktatási ügyek kommunikációjának fontosságáról is szót ejtett.

Kapai Ádám ismerteti a soron következő rendezvényeket

Ezt követően Kapai Ádám, Rendezvényekért felelős alelnök vette át a szót. Először a karspecifikus “kisokos” megalkotásáról beszélt, majd a 2020-as gólyatábor és a Gólyatali szervezésének jelenlegi állásába engedett betekintést az elnökség számára. Ennek kapcsán Németh Dorottya, a Gólyatali projektfelelőse és Stubnya János, Egészségügyi referens felvázolták az esemény eddigi tervezetét. Szóba került a Nyári Egyetem, mely tavaly is nagy sikerrel került megrendezésre. Ennek kapcsán egyetértés született abban, hogy a csütörtöki szenátusi ülésen támogatni fogjuk, hogy idén is kreditértékkel bírjon a hallgatók tekintetében.

Artner Anna, Külügyi referens felvázolta terveit és vízióit, majd Boros Balázs, a Szinapszis főszerkesztője beszélt terveiről az újság feltámasztásval kapcsolatban.

Utolsó napirendi pontban megszavaztuk a hónap dolgozójának személyét. A címet Papp Anni, negyedéves orvostanhallgató nyerte el kiemelkedő évfolyamfelelősi munkásságáért. Ezúton is gratulálunk és további sikeres munkát kívánunk!