Közeleg a már nagy hagyománynak örvendő Nemzetközi Semmelweis Karnevál! A Karnevál 2018. március 10-én, szombaton, a Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri Elméleti Tömbjében kerül megrendezésre. Az idei rendezvény témája pedig Karnevál Csodaországban! 

Az est célja közelebb hozni egymáshoz a külföldi és magyar nyelvű képzésben részt vevő hallgatókat, lehetőséget nyitva egymás kultúrájának megismerésére. Ennek okán, az est során megrendezésre kerül a mindig nagy sikerű Multicultural Food Festival (MFF), mely során lehetőség adódik a különböző nemzetiségek különleges ételeinek megkóstolására, illetve az egyetem külföldi hallgatóinak megismerésére.
Idén rengeteg nemzet fogja képviseltetni magát az MFF-en, többek között: Afrika, Ausztria, BISSA, Hollandia, Hongkong, India, Irán, Izrael, Japán, Kanada, Korea, Libanon, Magyarország, Németország, Norvégia, Olaszország, Pakisztán, Palesztina, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szíria, Törökország és az USA is. Azonban nemcsak gasztronómiai vonalon kerülhetünk közelebb a fentebb említett nemzetekhez. Számos nemzet kultúrájába nyerhetünk bepillantást különböző táncos, zenés produkcióik folyamán. Így egy igazán színes, és kultúrában gazdag est elé nézhetünk!
Az MFF után rögtön belevethetik magukat az érdeklődők az est további részébe, ahol számos zenekar és DJ fogja szórakoztatni a nagyérdemű közönséget. A rendezvény alatt az aulában a Mongooz And The Magnet és a Paddy And The Rats zenekarok mellett Metzker Viktória, Walcus és az IÖCS rezidens DJ-i: FR!DA és Sodor gondoskodnak a fergeteges hangulatról. A díszterem DJ pultjánál zenél majd NEWIK, valamint DJ Orie Sella, DJ Black Cell és DJ Frank Hash, akik jóvoltából belekóstolhatunk a külföldi hallgatók zenei ízlésébe is.
További információkért látogassatok el az esemény Facebook oldalára!
Reméljük felkeltettük érdeklődéseteket, és minél többetekkel találkozunk a Karneválon!
Bízunk benne, hogy egy felejthetetlen és varázslatos estét hozhatunk el számotokra!
Latin Viktória, Bukovszky Bence, Muaz Khodier, Aydin Yazdizadeh, Leonhard V. Beck 
szervezők