Időpontkérés

Időpontkérés: 

Háziorvosi beutaló, szakorvosi beutaló szükséges

Előjegyzés: Rojer Andrea: +36-30-500-22-99

Házon belüli megközelítés:
A hemosztázis szakrendelés a földszinten, a főbejárat felől nézve a bal kéz felé eső (nyugati) szárnyban található.

Ellátott betegek és földrajzi terület:
A Klinika ellátási területéről érkező betegek. Az Egyetem szervezeti egységeiből, szakmailag ide tartozó indokolt esetek.

Rendelési idő

Dr. Domján Gyula

Rendelési idő: kedd: 10:00-12:00; csütörtök: 7:30-10:00
Rendelés helye: kedd: ambulancia 1. vizsgáló,
csütörtök: ambulancia 2. vizsgáló (magasföldszint)

Bemutatkozás

A Haemostasis rendelés komplex módon foglalkozik a véralvadás zavaraival, a vérzésekkel és a trombózisokkal. A véralvadással kapcsolatban nagyon sok megbetegedés alakul ki, amelyek számos szakterületet érintenek. Több olyan megbetegedés van, amelynek kialakulása összefüggésben van a fokozott alvadékonysággal, melynek részben veleszületett, részben szerzett okai lehetnek. Az ambulancián foglalkozunk e terület laboratóriumi diagnózisával, javaslatot teszünk a gyógykezelésre. Foglalkozunk a habituális vetélések diagnosztikájával illetve terápiájával.

Elvégzett vizsgálatok és profilok:
A vizsgálatok között mód és lehetőség nyílik, akár a legkorszerűbb diagnosztikus laboratóriumi vizsgálatok elvégzésére természetesen a szakmai igényeknek megfelelően. Az ambulanciánkon elvégzett vizsgálatok finanszírozása a Klinika területéhez tartozó betegekre, illetve a specifikus ellátást igénylő betegek vizsgálatára vonatkozik. Számos beteg keresi fel ambulanciánkat és ezért a vizsgálatok elvégzésének sorrendjében illetve a finanszírozás kérdésében különböző feltételeket kell alkalmazni.