Betűméret: A A A

Várólistára jelentkezés

Ezúton felhívjuk a kérelmezők figyelmét, hogy várólistára csak a Semmelweis Egyetem aktív hallgatói státusszal rendelkező hallgatói jelentkezhetnek.

A Semmelweis Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzat III. rész Hallgatói Követelményrendszer IV. fejezet Térítési és Juttatási Szabályzatának 13/D. § (16) bekezdése szerint: “A kollégiumi jogviszonnyal nem rendelkező, várólistán nem szereplő hallgató jelen szabályzatban meghatározott határidőn túl felvételi kérelmet adhat le. Az e bekezdésben szereplő hallgatók folyamatosan a határidő túli (évközbeni) jelentkezők várólistájára kerülnek, a hallgatók sorrendjét a jelentkezési sorrend adja meg.”

A jelentkezés elküldésével a kérelmező automatikusan felkerül a megjelölt kollégiumok várólistájára. A jelentkező csak abba a kollégiumba kerülhet be, amit megjelölt.

Az aktuális kollégiumi díjakról az alábbi felületen tájékozódhat.

A beköltözésről történő értesítés külön határozatban a Neptun rendszeren keresztül történik.

A Semmelweis Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzat III. rész Hallgatói követelményrendszer IV. fejezet Térítési és Juttatási Szabályzat 13/D. § (17) bekezdésének értelmében, amennyiben 3 munkanapon belül nem jelzi vissza igényét – a Neptun rendszeren keresztül megküldött határozatban feltüntetett e-mail címre – a felkínált férőhelyre, vagy a felkínált férőhelyet visszautasítja, a várólistáról törlésre kerül.

A 2018/2019-es tanévben tanulmányaikat megkezdő első évfolyamos hallgatók a következő e-mail címre küldjék az igényüket: sehokdjb@gmail.com.

A 2018/2019-as tanév I. félévre várólistára a következő e-mail címen keresztül lehet jelentkezni: titkarsag.kollegiumok@semmelweis-univ.hu 

a következő adatok megadásával:

  • név,
  • Neptun kód,
  • kollégiumi sorrend.

2018/2019-es tanév felsőbb éves várólistája (folyamatosan frissül):
női várólista:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1SGsAztM8PBo_KzSNK6MBD6bbXueo3NLuy5u_wZPhWjg/edit?usp=sharing

férfi várólista:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xxpC-RvgCdaYlNFP1_Rq_EjytogHRj2lv2jEjapa8DA/edit?usp=sharing