Betűméret: A A A

Várólista

Ezúton felhívjuk a kérelmezők figyelmét, hogy várólistára csak a Semmelweis Egyetem aktív hallgatói státusszal rendelkező hallgatói jelentkezhetnek.

A Semmelweis Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzat III. rész Hallgatói Követelményrendszer IV. fejezet Térítési és Juttatási Szabályzatának 13/D. § (16) bekezdése szerint: “A kollégiumi jogviszonnyal nem rendelkező, várólistán nem szereplő hallgató jelen szabályzatban meghatározott határidőn túl felvételi kérelmet adhat le. Az e bekezdésben szereplő hallgatók folyamatosan a határidő túli (évközbeni) jelentkezők várólistájára kerülnek, a hallgatók sorrendjét a jelentkezési sorrend adja meg.”

A jelentkezés elküldésével a kérelmező automatikusan felkerül a megjelölt kollégiumok várólistájára. A jelentkező csak abba a kollégiumba kerülhet be, amit megjelölt.

Az aktuális kollégiumi díjakról az alábbi felületen tájékozódhat.

A beköltözésről történő értesítés külön határozatban a Neptun rendszeren keresztül történik.

A Semmelweis Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzat III. rész Hallgatói követelményrendszer IV. fejezet Térítési és Juttatási Szabályzat 13/D. § (17) bekezdésének értelmében, amennyiben 3 munkanapon belül nem jelzi vissza igényét – a Neptun rendszeren keresztül megküldött határozatban feltüntetett e-mail címre – a felkínált férőhelyre, vagy a felkínált férőhelyet visszautasítja, a várólistáról törlésre kerül.