Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. június 17.
305004 Összes oltás

Cím: 1139 Budapest, Hajdú utca 48. Telefon: 20/825-9722 Ügyintéző: Albert László Zoltán Elérhetősége: albert.laszlo_zoltan@semmelweis-univ.hu

A Kátai Gábor Kollégium Angyalföldön, a Vasas Sportpálya mögötti zöldövezetben, tömegközlekedési csomópontokhoz közel található. A Semmelweis Egyetem 154 férőhellyel rendelkező kollégiuma, amely felszereltségével és színvonalával kiemelkedik a magyar kollégiumok közül.

A felújított, kétágyas szobák kényelmesek és jól felszereltek ágy, asztal, szekrény és hűtőszekrény várja a leendő lakókat. Az internetszolgáltatás biztosított a kollégiumban. Kétszobánként van zuhanyzó, folyosónként közös konyha és WC. A konyhák tűzhellyel, sütővel és mikrohullámú sütővel várják a főzni vágyókat. A közösségi életet a közös társalgó és TV szolgálja ki. Az épületben konditerem, klubhelyiség, teakonyha, és multimédiás számítógépparkkal felszerelt számítógépterem is található.

A földszinti mosókonyha nagy teljesítményű mosógéppekkel és szárítógéppel felszerelt. Az épülethez parkosított kert, sportpálya is tartozik.