Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. november 28.
543542 Összes oltás

Cím: 1089 Budapest, Szenes Iván tér 7.
Telefon:  06-20/666-3981
Ügyintéző: Szakál Döniz
Elérhetőségek: szakal.doniz@semmelweis-univ.hu

A Nagyvárad tértől (M3 metró) 6 perc, NET (Nagyváradtéri Elméleti Tömb)épülete szintén percekre van a kollégiumtól. Az Anatómia Intézet, és az EOK (Elméleti Oktatási Tömb) egy metró megálló.

Felszereltség

Felszereltség

A szobák alapvetően 3 ágyasak. Minden szinten található egy konyha, két fürdőhelyiség (4-4 zuhanyzó), mosdó. A földszinten edzőterem, az első  emeleten pedig számítógépterem, TV-szoba, büfé illetve a “nagyterem”(csocsó, ping-pong, zongora) várja a hallgatókat. Tanulószoba minden szinten van, összesen 71 fő befogadására alkalmasak.

Boltok

Boltok

A kollégiummal szemben  van egy kisbolt. A Nagyvárad tér melletti Coop is  csupán 10 perc séta.

Közösség

Közösség 

Minden tanév a gólyaavatóval kezdődik és  Rezső napokkal zárul. E két nagyobb program között is számos rendezvény kerül megrendezésre.

Fejlesztési tervek

Fejlesztési tervek

Elmúlt években során több fejlesztési is elkezdődött a kollégiumban. A bútorok (ágyak székek, szekrények) folyamatos cseréje mellett 2016 nyarán elkezdődött a laminált padló cseréje is. Egy elnyert KEOP pályázat keretén belül 2017-ben megtörténik a külső nyílászzárók cseréje. Ezen kívül a kollégium közösségi tereiben állandó WIFI hálózat kialakítás szerepel a közelgő tervek között. Az egyetemen eltöltött nap után egyre otthonosabb kollégium vár, ami nem csak lakhatást, hanem otthoni környezetet biztosít.