Cím: 1089 Budapest, Szenes Iván tér 7.
Telefon:  06-20/666-3981 (H-P: 07:00-17:00)
Ügyintéző: Szakál Döniz
Elérhetőségek: szakal.doniz@semmelweis.hu

A Nagyvárad tértől (M3 metró) 6 perc, NET (Nagyváradtéri Elméleti Tömb)épülete szintén percekre van a kollégiumtól. Az Anatómia Intézet, és az EOK (Elméleti Oktatási Tömb) egy metró megálló.

Felszereltség

Felszereltség

A szobák alapvetően 3 ágyasak. Minden szinten található 1 konyha, 2 fürdőhelyiség (4-4 zuhanyzó), mosdó. A fölszinten megtalálható egy minden igényt kielégítő konditerem. Az 1. emeleten több közösségi hely is a kikapcsolódást szolgálja. TV-szoba – Tv-vel, kanapékkal, asztalokkal és székekkel. Nagyterem, ahol megtalálható zongora, biliárd, csocsó, ping – pong. A földszint kivételével minden szinten van több tanulószoba is, az első emeleten ráadásként egy fotelekkel ellátott tanulószoba is megtalálható. Az épület előtt Mol Bubi gyűjtőállomás is van.

Boltok

Boltok

A kollégiummal szemben van egy kisbolt. A kollégiumtól villamossal 10 perc alatt el lehet érni a közeli LIDL-hez is.

Közösség

Közösség 

A kollégium közösségi helyiségében év közben több programot is szerveznek a kollégisták (társasestek, közös filmvetítés, gólyaavató, tematikus bulik).

Fejlesztési tervek

Fejlesztési tervek

Elmúlt években több fejlesztés is elkezdődött a kollégiumban. A bútorok (ágyak, székek, szekrények) folyamatos cseréje mellett elkezdődött a laminált padló cseréje is. Egy elnyert KEHOP pályázat keretén belül 2023-ban befejeződött a külső nyílászárók cseréje és a kollégium épületének szigetelése is. 2023-ban pedig a kazánt is sikerült teljesen kicserélni. Lakószobáink, vizesblokkjaink teljes körű felújítása fokozatosan zajlik. Nagy figyelmet fektetünk a közösségi terek fejlesztésére.