Betűméret: A A A

Külső Kutatási Munkákat Véleményező Bizottság

Feladata

A Külső Kutatási Munkákat Véleményező Bizottság elvégzi az Egyetemre a klinikai és preklinikai kutatásról szóló szabályzatban meghatározottak szerint benyújtott és engedélyezett szerződések anyagának értékelését éves szinten, különös tekintettel arra, hogy az Egyetem érdekei kellőképpen érvényesültek-e; felkérésre segítséget nyújt a klinikai és preklinikai kutatásról szóló szabályzatban meghatározott gyógyszervizsgálati referensnek a kutatás során felmerülő szakmai kérdések tisztázásában; a helyi klinikai farmakológus szakorvos bevonásával továbbképzés céljával tájékoztatja az érintett szervezeti egységeket a klinikai farmakológiai munka alapelveiről, valamint a klinikai és preklinikai kutatásról szóló szabályzatban foglaltakról, illetve azok változásairól.

Tagjai

A mandátumok érvényessége a 153/2017. (XII.14.) számú szenátusi határozat alapján 2018. január 1-től 2020. december 31-ig tart.

Kapcsolattartó: titkarsag.psych@med.semmelweis-univ.hu

Bizottsági tagok Cím/titulus
Elnök: Dr. Bitter István egyetemi tanár  
Tagok: Dr. Rigó János egyetemi tanár  
  Dr. Lám Judit egyetemi docens  
  Dr. Dobó Nagy Csaba egyetemi docens  
  Dr. Antal István egyetemi docens  
  Dr. habil. Kelemen Anna főiskolai tanár  
  Dr. Dank Magdolna egyetemi tanár  
  Dr. Garami Miklós egyetemi docens  
  Dr. Masszi Tamás egyetemi tanár  
  Dr. Zsáry András egyetemi adjunktus  
  Dr. Sótonyi Péter egyetemi tanár
  Dr. Takáts Annamária klinikai főorvos
  Dr. Radó Ágoston klinikai szakorvos
  Dr. Széchényi-Nagy Balázs  

 

Ügyrend

A Külső Kutatási Munkákat Véleményező Bizottság ügyrendje az alábbi linkre kattintva letölthető: Külső Kutatási Munkákat Véleményező Bizottság ügyrend (pdf)

Éves beszámoló

A Külső Kutatási Munkákat Véleményező Bizottság éves beszámolója az alábbi linkre kattintva letölthető: Külső Kutatási Munkákat Véleményező Bizottság éves beszámoló (pdf)