Rövid leírás:

Nyomós okkal (pl. kiemelt sportevékenység, demonstrátori munka) a hallgató kérvényezheti, hogy egyes óráira ne a csoportjával kelljen járnia, vagy az általa kiválasztott csoportba járhasson.

 Az eljárás:

A kitöltött kérvényt a Dékáni Hivatalban kell leadni. Az ügyben a TVB dönt.

 Feltétel:

A kérvényét megfelelő igazolással (pl. demonstrátori tevékenység) alá tudja támasztani, valamint az érintett Tanszék írásban kinyilvánítja, hogy a hallgatónak az általa választott időpontban (a gyakorlaton) helyet tud biztosítani.

Határidő:

Az egyéni tanrendre vonatkozó kérelmet legkésőbb az oktatás megkezdése előtti hét végéig kell leadni. Ez csak a régi csoportbeosztás/órarend esetén érvényes!

Fontos! A Neptunos órarend életbeléptével mivel a hat fős csoportok teljesen fel lesznek töltve, már esetleg csak cserével lehetséges, amennyiben talál partnert hozzá. Ezért aki egyéni tanrendet szeretne (természetesen megfelelő indokkal), akkor annak a hivatalos tantárgyfelvétel előtt már ki kell választania az elfoglaltságaival nem ütköző csoportot, és azt a kérvényén azt fel is kell tüntetnie. A TVB számára egy hetet kell biztosítani ahhoz, hogy a kérelmet el tudja bírálni, és pozitív elbírálás esetén még  a tárgyfelvétel megkezdése előtt rendelkezzen a hallgató által kért csoportba történő felvételéről. 

 Letölthető nyomtatvány:

(kérvény)

 Vonatkozó szabályok