Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. november 28.
465042 Összes oltás

III. Semmelweis Tehetségkonferencia
Járványhelyzet miatti változások!

Kedves Jelentkező!

Sajnos a III. Semmelweis Tehetségkonferencia időpontja a járványügyi helyzetre való tekintettel eltolódik 2021 őszére. Múlt héten egyeztettem a szállodával, és a jelenlegi állás szerint nem tudnak vendégeket fogadni, ezáltal a konferenciának helyet biztosítani. A konferencia szakmai/pályázati vezetőivel egyetértésben nem tartanánk meg online formában a konferenciát, mivel ebben az esetben nem teljesülhetne a rendezvény igazi célja, az előadások utáni kötetlen beszélgetés az esetleges kutatási együttműködések kialakulásának reményében. Előreláthatólag a következő szemeszter elején jelentkezünk az új időponttal. Reméljük ősszel is alkalmas lesz Neked az új időpont és újra jelentkezel a III. Semmelweis Tehetségkonferenciára!

A szervezők nevében köszönöm megértésed!

Kiss Laura főszervező
Botos Péter, Dékány Lea, Nádasi Tamás, Sebestény Réka szervezők

 

Az I. Semmelweis Tehetségkonferencia résztvevői.

 

A II. Semmelweis Tehetségkonferencia támogatója a Semmelweis Egyetem Az orvos-, egészségtudományi és gyógyszerészképzés tudományos műhelyeinek fejlesztése című projekt (EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00009).

Semmelweis Egyetem Az orvos-, egészségtudományi és gyógyszerészképzés tudományos műhelyeinek fejlesztése című projekt (EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00009)