Kedves Felvételiző!

Ha még nem hallottál a Korányi Figyes Szakkollégiumról, de érdekelne egy közösség, ahol szeretettel várják az érdeklődő, kreatív és tehetséges hallgatókat, akkor jó helyen jársz! Kollégiumunk a Hársfa utcában már 35 éve az Egyetem tehetséggondozó hálózatának egyik fellegvára, amely részletesen kidolgozott képzési- és követelményrendszerével, mentorprogramjával hatékonyan segíti a hallgatók kibontakozását.

Ha már sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet a Hársfa iránt, reméljük, a jelentkezést is fontolgatod. Kollégiumunk minden évben januárban és augusztusban hirdet felvételit. Amennyiben szeretnél egy támogató és családias csapat tagjává válni, szeretettel várjuk jelentkezésedet!

A jelentkezéshez a következők teljesítésére lesz szükséged:

A jelentkező:

  • az Általános Orvostudományi-, a Fogorvostudományi- vagy a Gyógyszerésztudományi kar hallgatója a Semmelweis Egyetemen;
  • legalább 4,0 a tanulmányi átlaga a jelentkezés félévében, amely átlag a nem kreditekkel súlyozott számtani átlag, ami az összes kötelező és egy kötelezően- vagy szabadon választható tantárgy érdemjegyeiből számítódik (az egyetemre újonnan felvettekre ez nem vonatkozik);
  • ha már legalább harmadéves, tudományos diákköri (TDK) munkát folytat;
  • rendelkezik egy idegen nyelvből komplex, legalább középfokú nyelvvizsgával;
  • csatolja a felvételi hirdetményben található dokumentumokat.

Ha bármi kérdés merülne fel benned a kollégiummal vagy a jelentkezéssel kapcsolatban, keress fel minket bátran a habil.harsfa@gmail.com e-mail címen!

Reméljük, hogy találkozunk Veled!

Jelentkezés