Március 24-25-én huszonhatodik alkalommal szervezte meg kollégiumunk a Korányi Frigyes Tudományos Fórumot, 3 év kihagyás, illetve online fórum után ismét személyesen. 

A megnyitó ünnepségen Prof. Dr. Horváth Ildikó, egészségügyért felelős államtitkár, szakkollégiumunk alapító tagja, Prof. Dr. Bánhidy Ferenc, a Semmelweis Egyetem általános rektorhelyettese, és Dabasi-Halász Zsigmond, az esemény főszervezője mondtak beszédet. Ezután Dr. Maurovich-Horvát Pál, a Semmelweis Egyetem Orvosi Képalkotó Klinika igazgatója által tartott nyitóelőadást hallhattuk.

A két nap során 12 témában 80 hallgató mutatta be kutatási eredményeit, több egyetem általános orvos-, gyógyszerész-, fogorvos-, egészség- és természettudományi karáról érkezve. Az egyes szekciók a hallgatók 3 perces prezentációival kezdődtek, ezt követően az érdeklődők megtekintették a posztereket. Végül interaktív poszterdiszkusszió keretein belül megvitatták a felmerülő kérdéseket,  a metodikák részleteit, az eredményeket és következtetéseket.

A díjazottakat a szekciónként felálló, három tagú zsűrik határozták meg, döntően a poszterdiszkusszió során nyújtott teljesítmény alapján. 

A Fórumot a csütörtök este során tartott Borkostoló színesítette, melyen Husznai Albert szakkollégista gitárjátékát is volt alkalmunk megcsodálni.

Az eseményről született összefoglaló a Semmelweis Egyetem honlapján is olvasható.

A konferenciáról készült aftermovie megtekinthető a Szakkollégium Facebbok oldalán.

A Fórum díjazottjai: