PDF formátum

A Semmelweis Egyetem energiapolitikájában elkötelezte magát az EIR (Energiairányítási Rendszer) bevezetése mellett, melynek célja az energiahatékonyság folyamatos növelése, feladata a veszteségforrások feltárása, megszüntetése és az eredmények dokumentálása.

Energiafelhasználásunk jelentős részét, közel 44 %-át a fűtési energia teszi ki, ezért ennek folyamatos figyelemmel kísérése fontos feladatunk.

A kijelölés alatt álló épületfelelősök egyik feladataként definiált hőfokméréshez, hőmérséklet ellenőrzéshez kapcsolódóan a BLFI elkészítette az itt letölthető Tájékoztatót, mely tartalmazza a Semmelweis Egyetem területén a hideg évszakban biztosítandó belső téri léghőmérsékletekre vonatkozó ajánlásokat illetve a külső hőszolgáltató szerződésében meghatározott előírásokat és az ellenőrzésükhöz kapcsolódó feladatokat.

Kérem, a leendő épületfelelős részére a Tájékoztatót eljuttatni szíveskedjen. (Munkaköri leírás kiegészítés 1.e. pontja: együttműködik a BLFI munkatársaival az épület funkcionális egységeire kiírt hőfokok időszakos ellenőrzésében, tényének rögzítésében az itt letölthető táblázatban, a BLFI igazgató tájékoztatóban kiadott protokollja alapján, és megküldeni szíveskedjenek a fűtési idény végét követően a titkarsag.blfi@semmelweis-univ.hu e-mail címre)

Kérem, hogy a hőmérők kalibrálásának folyamatában segítse az épületfelelős munkáját.

 

Budapest, 2018. október 08.

                                                                                   Tisztelettel

Boros András
műszaki főigazgató