A Hallgatói Önkormányzat E-learning csapata

 

Csapatunk a HÖK keretében 2020 márciusában jött létre, és kezdte meg működését.

Kitűzött céljaink:  

  1. Támogatás a hallgatók számára, ha technikai/belépési gondjuk akad az egyetemi E-learning rendszer használata során. Segítség nyújtás az online felületek használatából és működéséből fakadó nehézségekben, így azok kevésbé hárulnak az oktatókra és az E-learning kapcsolattartókra.  

  2. Igény szerinti segítségnyújtás az intézeti Moodle kapcsolattartóknak az E-learning rendszer működtetése érdekében, a hallgatói tapasztalatok alapján. 

  3. Kari szintű akut problémák elhárítása, az évfolyamok online oktatással való elégedettségének monitorozása évfolyamfelelősökön keresztül.

  4. Akut teendőkön túl további tervek kidolgozása, mint problémamegelőzés, online oktatás támogatói és fejlesztési lehetőségei; továbbá hallgatói, egyetemi és oktatói igények lehetőség szerinti megvalósítására való törekvés.

 

Elsődleges célunk, hogy segítsük mind az Oktatókat és Intézeteket, mind pedig kezet nyújtsunk a Semmelweis Egyetem hallgatóságának is. 
 

Kérünk Titeket, hogy bizalommal forduljatok a szervezeti egységhez kijelölt hallgatói támogatóhoz a felmerülő kérdésekkel, és az esetleges aggodalmakkal egyaránt. 


A Csapat tagjai, kari E-learning felelősök

Elérhetőségeink: