A Választási Képviselő megvizsgálta a 2020-as küldöttgyűlési választásra beérkezett pályázatokat. Az Alapszabályban rögzítettek alapján a következő döntést hozta.

 

A kiírásnak és az Alapszabálynak megfelelő pályázatot nyújtott be, így a küldöttgyűlési választáson jelöltként nyilvántartásba veszi az alábbi hallgatókat:

Aldubai-Mohamed Moád
Amirreza Alijanpourotaghsara
Artner Anna
Besenczi Benedek
Gecsey Réka Csenge
Keskeny György Árpád
Kreuter Patrik Krisztián
Lumniczky Zalán
Maria Veloudo Mitropoulou
Móri Szabolcs
Német Dorottya
Palotás Lőrinc
Shayan Salehi Hajivandi
Stubnya János Domonkos
Tolvaj Máté
Völcsei Norbert
Winklerné Papp Anni Juliánna

Nem megfelelő pályázatot nyújtott be, ezért a küldöttgyűlési választáson nem veszi jelöltként nyilvántartásba az alábbi hallgatót:

Magyar Kristóf (A Választási szabályzat 4. paragrafus (3) pontban megadottak szerint szükséges az ajánlóív fejlécét kitölteni. A hallgató ezt figyelmen kívül hagyta, a pályázata így nem elfogadható.)

 

Jogorvoslat rendje:
A Választási szabályzat 21. paragrafusa értelmében a határozattal szemben jogorvoslati kérelmet lehet beterjeszteni. A jogorvoslati kérelmet, az indoklást és a kérelmet alátámasztó bizonyítékokat a döntés közzétételét követő 3. munkanapon (2020. november 18.) 15:00 óráig a Hallgatói Irodában személyesen lehet benyújtani az SE HÖK Titkárnak címezve. Közzétételnek minősül a jelölt nyilvános tájékoztatása a NEPTUN Rendszerben vagy a HÖK honlapján keresztül. Jogorvoslati kérelem hiányában a döntés a határidő elteltével véglegessé válik.
A fellebbezések leadásának határideje 2020. november 18. 15:00 óra.
Az irodában történő leadás időpontja munkanapokon 8:00-15:00 óra.

 

A szavazási időszak időtartama legalább 5 munkanap. A szavazási időszak legkorábban a jelölő időszak lejárta utáni 8. napon, legkésőbb az azt követő 10. napon kezdődik, amely napon a legutolsó nyilvántartásba vételi döntés is véglegessé vált. A szavazási időszak kezdetét a Választási Képviselő legkésőbb az azt követő 2. munkanapon megállapítja, amely napon a legutolsó nyilvántartásba vételi döntés is véglegessé vált.

 

A választással kapcsolatban felmerülő kérdés esetén forduljatok bizalommal a Választási Képviselőhöz vagy a Titkárhoz a hok.vb@semmelweis-univ.hu e-mail-címen.