A Semmelweis Egyetem Hallgatói Önkormányzata nyílt pályázatot írt ki Választási Képviselő pozícióra, melyre két hallgató, Keskeny Anna és Pál Ágnes Kinga nyújtott be érvényes pályázatot.

A Küldöttgyűlés a pályázatok elbírálását követően szeptember 21-ei ülésén megválasztotta Keskeny Annát Választási Képviselőnek.

A Választási Képviselő egy – a Küldöttgyűléstől és az Elnökségtől független – autonóm személy, feladata, a küldöttgyűlési választás kiírása és teljes lebonyolítása. Feladatait és jogköreit részletesen lásd az Alapszabály X. Fejezet 1. §-ában.

Anna harmadéves hallgató az Egészségtudományi Kar gyógytornász szakán. Február óta tevékenykedik a HÖK-ben. A márciusi távoktatásra való átálláskor szorgalmasan dolgozott az E-learning rendszer kiépítésén társaival. Folyamatosan válaszolt a beérkező hallgatói, oktatói kérdésekre, segített a regisztráció során elakadt hallgatóknak, intézte a karával kapcsolatos teendőket, illetve tárgyalásokon vett részt a fejlesztési célok megvalósítása érdekében. Mindezt a mai napig készségesen csinálja. Fő motivációja a segítségnyújtás, így örömmel vállalta a Facebook üzenetek kezelését. A Választási Képviselő pozícióra kiírt nyílt pályázat elolvasása után, nagy lelkesedéssel nyújtotta be pályázatát.

A Küldöttgyűlés ülésének jegyzőkönyve és határozata.
Keskeny Anna pályázata.

Ezúton is sok sikert kívánunk Anna munkájához!