Kedves Hallgatók!
2014. október 8-án (szerda) megkezdődik az Általános Orvostudományi Kari Hallgatói Önkormányzat Választmányának a megválasztása. A választásokon – akár választóként, akár induló jelöltként – a karra beiratkozott, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatók vehetnek részt.
jelölő időszak 2014. október 8. – 2014. október 13. 12.00 – ig tart. A jelölteknek jelölőlapjaikat 3 példányban kinyomtatva a NET Hallgatói Centrumban található gyűjtőládába, vagy 1 példányban elektronikusan (.pdf formátumban) a Választási Bizottsághoz (seaokvb@gmail.com) kell benyújtaniuk a fenti határidőig. A jelölőlapokat beszerezhetitek a NET Hallgatói Centrumában, illetve elektronikusan igényelhetitek a fenti e-mail címen, valamint a www.semmelweis.hu/ehok oldalon és alábbi LINKEN (ÁOK HÖK jelölőlap 2014) is megtaláljátok.
Egyéni jelöltként az I-III. évfolyamon évfolyamfelenként 3-3 választmányi tag, a IV-VI. évfolyamon pedig évfolyamonként 6-6 választmányi tag választható meg.
Az egyéni jelölés érvényes, ha a fenti határidőig a megfelelő példányszámban a Választási Bizottsághoz benyújtásra került és szerepel rajta a jelölt:
– neve, évfolyama (I-III. évfolyamon az évfolyamfél is)
– e-mail címe
– fényképe
– korábbi közéleti munkáinak felsorolása
– választási programja
Listás szavazás során 12 választmányi tag kerül megválasztásra. Listát állíthat az a hallgató, aki jelölteti magát az ÁOK HÖK elnökének, és a fenti határidőig – azaz legkésőbb 2014. október 13. 12.00 óráig – pályázatot nyújt be a Választási Bizottság részére.
A pályázatnak tartalmaznia kell a jelölt (listavezető) nevét, évfolyamát, eddigi közéleti feladatait, valamint részletes vezetői elképzeléseit, céljait.
A pályázónak a pályázat részeként a következő dokumentumokat kell a fentieken túl csatolnia:
– legalább 12 fős választási lista
– a listán szereplő jelöltek hozzájáruló nyilatkozatai (elektronikus forma esetén a kinyomtatott e-mail vagy szöveges üzenet)
A jelölőlapok és pályázatok kifüggesztéséről a Választási Bizottság gondoskodik. A jelölőlapok és pályázatok megtekinthetőek a NET és az EOK Aulájában található paravánokon a szavazási időszak végéig.
szavazásra 2014. október 14. – 2014. október 18. 16.00 óráig kerül sor. A szavazásra előreláthatóan az évfolyamok által látogatott előadásokat illetve gyakorlatokat megelőzően kerül sor. Az utolsó két nap – 2014. október 17. és 2014. október 18. központi szavazásra kerül sor, amelyen minden, korábban még nem szavazó hallgatónak lehetősége nyílik a szavazásra a NET Hallgatói Centrumában. A szavazás részleteiről részletes tájékoztatót fogunk küldeni.
Ha bármilyen kérdésetek merül fel, forduljatok hozzám bizalommal az seaokvb@gmail.com email-címen, vagy a következő telefonszámon: 06 20 / 663 2705.
Sok sikert és kitartást kívánok tanulmányaitokhoz és közéleti munkáitokhoz egyaránt!
 
Üdvözlettel:
Császár Andor  
SE ÁOK HÖK
Választási Bizottság
elnök