Pomponcsapat: koreográfus, tag

A Semmelweis Egyetem Hallgatói Önkormányzata keresi az SE CHEERLEADERS (pompon-) csapatának KOREOGRÁFUS párosát.

–         Kik jelentkezhetnek?

Minden Semmelweis-es hallgató, aki szeret táncolni, rendelkezik táncos múlttal és szívesen készítené a csapat koreográfiáját, amit párban, közösen alkotnátok meg.

–         Hogy jelentkezhettek?

E-mailben (secheerleaders@gmail.com címen) a kitöltött pályázati lap (letöltés) elküldésével, melyben szerepel nevetek, az általatok látogatott kar és évfolyam, elérhetőségetek (telefonszám, e-mail cím), valamint korábbi művészeti és sporttevékenységetek és egy vagy több teljes alakos fénykép mellékelve. Ezen kívül kérjük, írjátok le elképzeléseiteket az idei koreográfiával kapcsolatban.

–         Határidő: 2014. szeptember 28. (vasárnap) 23:59

 

A Semmelweis Egyetem Hallgatói Önkormányzata keresi az SE CHEERLEADERS (pompon-) csapatának LÁNY és FIÚ tagjait.

–         Kik jelentkezhetnek?

Minden Semmelweis-es hallgató, aki szeret táncolni és szívesen képviselné magát és az egyetemet a sportrendezvényeken, legfőképp a Medikus Kupán.

–         Hogy jelentkezhettek?

E-mailben (secheerleaders@gmail.com címen) a kitöltött jelentkezési lap (letöltés) elküldésével, melyben szerepel nevetek, az általatok látogatott kar és évfolyam, elérhetőségetek (telefonszám, e-mail cím), valamint korábbi művészeti és sporttevékenységetek, továbbá egy vagy több egész alakos fényképet mellékelve.

–         Határidő: 2014. szeptember 28. (vasárnap) 23:59

Kérdéseitekkel forduljatok hozzám bizalommal a fenti email-címen!

További információkat a jelentkezők e-mailben a jelentkezési határidő lezárultával kapnak, valamint az első találkozó alkalmával, melynek időpontja és helyszíne is később kerül kiküldésre.

Eredményes pályázást és sok lelkes jelentkezést kívánunk!

Budapest, 2014. szeptember 17.

JELÖLŐLAPOK LETÖLTÉSE:

Jelentkezés POMPOM koreográfus

Jelentkezés POMPOM