A Lions Austria Program idén is lehetőséget nyújt a Semmelweis Egyetem IV. és V. éves Általános Orvostudományi Karon tanuló hallgatói számára 1 hónapos ausztriai gyakorlat letöltésére. A gyakorlat bármely ausztriai orvosegyetemi klinikán 2011. július, augusztus vagy szeptember hónapokban végezhető el. Pályázni 2011. március 15-ig leadott hiánytalan pályázati anyaggal lehet.
A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó 2009/2010. évi év végi és 2010/2011 félévi tanulmányi eredményének átlagát külön megjelölve a pályázni kívánt gyakorlat vizsgaeredményével (amennyiben a tárgyból már vizsgázott).
Nyelvvizsga bizonyítvány(ok) másolata. Német nyelvtudás előnyt jelent.
Maximum 1 oldalas magyar és német nyelvű önéletrajz, kiemelve a legfontosabb eredményeket és a korábbi külföldi tanulmányutakat.
Kérjük felsorolni azt a maximum 3 szakterületet, amelyből gyakorlatát elvégezné a program keretében fontossági sorrendben leírva.
Kérjük felsorolni azokat a klinikákat, kórházakat (városnévvel megjelölve), ahol a gyakorlatot eltöltené.
A gyakorlat teljes költségét a Lions Austria Program fedezi. A pályázókat a Kerpel-Fronius Tehetséggondozó Tanács tagjaiból kijelölt bizottság személyesen is meghallgatja.
Adatlapok kitöltve magyar és német nyelven (az adatlapot a tehetsegpont@net.sote.hu lehet beszerezni).
A pályázatokat a Kerpel-Fronius Ödön Tehetséggondozó Programhoz (Szluka Beáta koordinátor) kérjük eljuttatni 2011. március 15-ig:
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4.F-4
Tel:459-1500/56352
Email:tehetsegpont@net.sote.hu