Kedves Diákok!

Hallgatóként lehetőségünk van részt venni a SZINTMÉRTÉK – Az Országos Nyelvi Szintfelmérő című versenyen, amelyet főiskolások és egyetemisták részére hirdettek meg.
Ha érdekel milyen szintű a nyelvtudásod, ha tudni szeretnéd, milyen területen kell még fejlesztened magad, vagy csak a statisztikát erősítenéd, töltsd ki az ingyenes szintfelmérőt a www.ringnyelvstudio.hu oldalon. Ha szóbeli szintfelmérésre is eljönnél, egyeztess időpontot a 061/386-2643-as telefonszámon, vagy e-mailen a tanfolyam1@ringcsoport.hu-n Laborczi Emesével.

Az online szintfelmérőnél mindenképpen írd be a Megjegyzéshez, hogy melyik felsőoktatási intézmény (elég az intézménykód; pl. BME-VIK) hallgatója vagy, hogy valós eredményeket közölhessünk a nyár végén!

Ha nyáron is gyakorolnád, fejlesztenéd nyelvtudásodat, gyere el az ingyenes anyanyelvi klubba, amit a Ring Nyelvstúdióban szerveznek minden péntek délután! Regisztráció a tanfolyam1@ringcsoport.hu e-mail címen.

Öregbítsd egyetemed/főiskolád hírnevét, legyen a Te intézményed az első, mert így megnyerhetitek a 200 000 Ft értékű Ring Tudás Tikettet, amelyet felhasználhattok a Ring Nyelvstúdió bármelyik csoportos nyelvtanfolyamán!

A SZINTMÉRTÉK angol, francia, német, olasz, orosz, spanyol nyelven zajlik.

START >>> Online szintfelmérő

A SZINTMÉRTÉK időtartama: 2009.06.01. – 2009.08.31.

Eredményhirdetés: 2009.09.20.