Új kormányrendelet covid-19 !

https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a2100469.kor

 

Járóbeteg szakrendelések, ambulanciák

Bejelentkezés: Budapest, VIII. Szentkirályi 47. földszint, betegfelvétel pultnál

Rendelés időpontja: hétfő-péntek, 08.00 – 15.30 Első jelentkezéskor kérjük, hozza magával: – orvosi beutalóját* – érvényes TAJ kártyáját – személyi igazolványát – lakcím kártyáját.

Időpont az első alkalommal nem szükséges.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a 18. életévét be nem töltött gyermekeket csak szülő/gondviselő jelenlétében áll módunkban kezelni.
Ha nem tudják gyermeküket elkísérni a kezelésre, írásban tájékoztassanak minket arról, hogy hozzájárulnak gyermekük fogászati kezeléséhez.
Szülői hozzájáruló nyilatkozat (pdf)– Kérjük ezt töltsék ki, majd kinyomtatva, aláírva a gyermekkel küldjék el a fogorvosnak!
Sajnos más igazolást nem tudunk elfogadni.
 

*A gyermekfogászati szakellátás és fogszabályozási kezelés beutalóköteles!

Rendelési idők:

Sem várólista, sem előjegyzés nincs.

A gyermekfogászati beavatkozásokat az első vizit alkalmával megkezdjük.

Amennyiben a gyermek ellátása egy alkalommal nem kivitelezhető, a szülővel egyeztetett időpontokra visszarendeljük. Kivételt képeznek az általános érzéstelenítésre szoruló páciensek, akiknek ellátása a MRE Bethesda Gyermekklinikával együttműködésben történik. Ezen páciensek ellátásának ütemezése a fenti gyermekklinikával egyeztetve történik.

A fogszabályozást igénylő páciensek kezelésének időzítése a rendellenesség típusának, súlyosságának és a gyermek életkorának alapján az első, vagy a szükséges diagnosztikai eljárások elvégzése utáni második vizit alkalmával kerül meghatározásra. A fentiek figyelembevételével a szükséges beavatkozások megkezdésére azonnal, vagy a sikeres kezelésre legalkalmasabb időpontban kerül sor.

Kezelőorvosok:

 

Klinikai orvosok: